el portavoz del pp de sueca solo da la talla para la politica de chicha y nabo

diumenge, de setembre 9

El cinisme i la cara dura de Ramírez & Ramírez y Asociados

El Ple Municipal de Setembre Carlos Ramirez Olmos portaveu del PP va pregar l'Alcalde pefr què penjaren a la web municipal tota la informació urbanística que siga possible,
Per als que conegueu els locals de Ramírez & Ramírez y Asociados ya sabeu que el Pimwys ha fet una reforma completa. Per a pagar menys i enganyar així l´Ajuntament que som tots els suecans, demanaren tan sols canviar el paviment i ocupar la vía pública amb un contenidor durant només 5 dies (s´adjunta extracte de la concessió de llicència).
Al mateix Ple delegaren en un regidor del PP la pregunta sobre els locals que no tenen llicència d'apertura al Perelló quan Ramírez & Ramírez y Asociados en tenen 3 a Sueca (L'Abadia, Gelateria El Blanco i Keepers).

ACTA NÚMERO 26/2007
JUNTA DE GOVERN LOCAL, dia 9-Juliol-2007
1.- Concedir a Pedro Ramírez Olmos llicència urbanística per a col·locació de nou paviment damunt de l´existent, situada a C/de València, 23 baix, del nucli de la població de Sueca. Al mateix temps s´autoritza l´ocupació de la via pública amb contenidor, durant 5 dies i 2 m2.
2.- Aprovar les següents liquidacions:
·Impost sobre construccions,instal·lacions i obres: 81,11 euros
·Taxa per l'otorgament de la llicència urbanística: 46,62 euros
·Ocupació de via pública: 3,90 euros


Doncs bé. El contenidor ha estat tot l´estiu,un mes a cada part del carrer, i la reforma del Pimwys ha sigut completa o quasi integral (insonorització,talla,pis,parets,etc). Entreu a veureu i no feu gasto que ells ja veieu que no miren pèl ni es xafen el morro si poden enganyar els demés (Ajuntament i per tant tot el poble de Sueca) .

60 Comments:

Anonymous Anònim escriu...

Morro i cara en tenen un sac; amb la cara de bons xiquetes que fan i per darrere son més borts que borts.

11:39 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Ells morro i l'ajuntament ignorància.
En obres ho saben i l'Alcalde també.
Ho han consentit.
Ara que faça un altre que no siguen els Ramirez i asociados quansevol cosa i voras si ho paguen.
Vols dir que al carrer Valencia no ho han vist..............

11:14 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

El més "graciós" de tot és que com a regidor li diu a un del seu partit que pregunte pels locals sense llicència del Perelló quan alguns dels seus negocis estan en la mateixa situació o pitjor.
Això de ser regidor i enganyar el poble diguent que va a fer una obreta (per a pagar el mínim) i la fa més gran és per a fer-lo dimitir;ja van fer el mateix en quan reformaren el London en l'Abadia.
Els militants del seu partit deurien cantar-li les quaranta perque eixa manera d´actuar de doble moral els va a perjudicar a tots els de PP quan en eixe partit hi ha gent molt correcta com en tots.
Si no hi ha multa per part de l´Ajuntament tindrem dret a pensar que estan fent-li favors per ser regidor quan LA LLEI ÉS LA MATEIXA PER A TOTS.¿Quina força moral tindrà l´Ajuntament per a fer aplicar la llei?

1:15 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Si eixe ha fet la gran reforma i només ha pagat llicència per aposar el paviment ha timat al Ajuntament uns 500 ó 600 euros.Per a que després el germanet del PP vaja criticant en els plens amb la boca desencaixada.

3:13 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

A l'Ajuntament li ha timat mes diners, perqué com no té llicencia de tres locals no ha pagat la apertura a més ocupa el carrer en taules i cadires sense llicencia.
Ramirez & Ramirez y Asociados = Pirates.

11:14 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

El concurso de paellas de Sueca acaba en una bronca entre ERPV y PP por el corte de TV3 El alcalde Joan Baldoví reprende a los militantes republicanos y pide disculpas al público

David Gilabert, Sueca El Concurso Internacional de Paellas de Sueca acabó ayer en una monumental bronca que enfrentó a militantes del Partido Popular (PP) y de Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV) por el inminente corte de emisiones de la televisión pública catalana TV3 en la Comunitat Valenciana ordenado por el Consell. La trifulca se produjo ante las cámaras de un equipo de Canal 9 que cubría el evento culinario para su informativo de mediodía. De hecho, la reyerta se inició cuando una redactora de la televisión autonómica valenciana comenzaba una conexión en directo relatando el desarrollo del concurso.
En ese instante, militantes de ERPV desplegaron varios carteles a favor de la continuidad de las emisiones de TV3 en territorio valenciano. La acción de los republicanos fue contestada rápidamente por un grupo de militantes del PP que, de manera desproporcionada, intentaron incluso agredir a alguno de los presentes. Ese es el caso de Jesús Soldado, marido de la comisionada de la conselleria de Sanidad en el hospital de la Ribera, Mª Ángeles Matoses, quien visiblemente alterado se levantó quitándose la chaqueta e increpando a los militantes republicanos. «Guerra» de servilletas El presidente del PP de Sueca, Carlos Ramírez, y concejal en el ayuntamiento de la localidad, también participó en el altercado lanzando junto a otros concejales del mismo partido las servilletas que tenían sobre la mesa. Todo ello ocurrió mientras la TV autonómica calificaba los hecho como un intento de boicot.
El alcalde de Sueca, el nacionalista Joan Badoví, salió rápidamente al paso y desprovisto incluso de la chaqueta subió al escenario de la sala donde se desarrollaba el concurso para increpar a los militantes de ERPV. Baldoví dijo que «se equivocaban de sitio» para protestar y pidió incluso disculpas a los asistentes. La respuesta del alcalde fue fuertemente ovacionada.
Los militantes republicanos que lucieron los carteles a favor de TV3 habían sido invitados por el único edil de ERPV en al Ayuntamiento de Sueca, Vicent Amanç, quien se desentendió de lo sucedido. El ex presidente del PP, Enrique Segarra, uno de los que abroncó a los republicanos no ocultó su deseo de que TV3 dejara de emitir en la Comunitat. Un equipo del programa Cor de Festa de la televisión pública valenciana permaneció hasta el final y elaboró un completo reportaje del concurso, obviando la trifulca."
ACLARACIÓ:
Un regidor té dues invitacions, per tant Vicent Amanç no va convidar als que diuen de E.R.P.V.
Els del PP son uns violents perquè de seguida agrediren als altres.
Fins i tot es llevaven les xaquetes com el Dr.Soldado (marido de la Comisonada del Hospotal de la Ribera), i el Sr.Ramirez jefe dels agresor major i cap d'agresors.

11:56 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Concejales del PP pierden los papeles en el concurso de paellas de Sueca

JOSEP BLAY - Sueca - 17/09/2007

Concejales del Partido Popular de Sueca perdieron los papeles en el inicio de la comida de la 47 edición del Concurso Internacional de Paella que cada año se celebra en la capital de la Ribera Baixa. Parte del colectivo de ediles, ubicado en un sitio preferencial a la derecha de la presidencia del evento, respondió violentamente con insultos, amenazas, lanzamiento de servilletas y algún cubierto de mesa en el momento que una joven exhibió una cartulina de tamaño A4 en la que acababa de rotular la frase "Sí a TV3". Coincidió con una conexión en directo con el informativo de Canal 9. La joven estaba en la mesa del concejal de Esquerra Republicana del País Valencia (ERPV), ubicada junto a la del PP. La actitud desafiante de los populares Carlos Ramírez (portavoz municipal) y Lucas Ferrando, pudo ser observada por la mayoría de los 600 comensales que acudieron al evento, entre ellos, la consejera de Agricultura Maritina Hernández. El alcalde Joan Baldoví, del Bloc, reaccionó inmediatamente para dirigirse al estrado y ganarse la ovación de los asistentes pidiendo sentido común y comprensión.

El concurso de ayer, en el que participaron medio centenar de restauradores, fue ganado por el restaurante Chust Godoy de Valencia.

4:59 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Carlos Ramirez le daba los 100 dias de confianza al nuevo alcalde Joan Baldoví, y Carlos ya es un cadáver político cuando tan sólo se han cumplido 90 dias desde la elección del nuevo alcalde.
Carlos(el Chiri) le salión con toda naturalidad el nazi fascista que lleva dentro.

5:33 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Redeu com l´han cagat el pepero del Xiri
ha ha ha ha ha ha
¡Me parto de la risa!
¡Por favor no sigas que me meooooo!

11:35 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Publicat avui al diari LEVANTE

EMILI PIERA
Digestiones pesadas

No estuve en el concurso de paellas de Sueca que ganó Chust Godoy, un restaurante de confianza de aquí mismo, aunque tenía a mis informadores en el acontecimiento que, en la tarde del domingo, contaban y no paraban de la trifulca que tuvo lugar entre republicanos y peperos por el cese de las emisiones de TV3 y de la foto y paella compartidas por Mònica Oltra y Enric Morera. Justamente el año en que Canal 9 -deferencia insólita- conectaba en directo con el certamen (y hasta se traía a Julio Tormo) y una televisión hindú preparaba un gran reportaje de la fiesta arrocera. Uno ha vivido lo suficiente como para tener amistades y conocimientos aquí y allá, así que trataré de avanzar entre los acontecimientos con animus jocundi, aunque tenga que pisar algún callo.
Los de ERPV se han especializado en la pancarta y la ordalía antimonárquica, incompatibles con las digestiones de trapío. Fue sacar los de Esquerra su cartela a favor de TV3 y darle un soponcio a la rubia de Canal 9, mientras el alcalde Joan Baldoví y el conductor del acto, David Gilabert, trataban de poner paz (y de agradecer a Canal 9 su presencia), que no es el caso del médico Jesús Soldado quien, en honor a su marcial apellido, se quitó la chaqueta y fue a por los republicanos.
Otros militantes del PP se conformaban con lanzar proyectiles de papel contra los protestatarios. Soldado es un compañero del instituto que trató con mucha delicadeza a mi madre en su última y única enfermedad -te debo una, Jesús- pero era cuestión de tiempo el retorno de lo reprimido y no se pueden tratar las emisiones de una televisión inteligente y bien hecha como si fuera un miasma difundido por el éter. El radicalismo de salón de Esquerra aún no ha logrado que bajen los alquileres en parte alguna y la mayoría nos tomamos estas cosas con una sonrisa y un roncito: el que compartí, al final de la kermesse heroica, con las encantadoras concejalas del PP suecano, Luisa Estruch e Inma Ferri

7:04 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Gandia, Morella, Sueca
MIGUEL VIDAL SANTOS
EL FARO
Periodista


Los etnicistas catalanes llevan meses
peleándose a cuenta de la feria del libro
de Frankfurt. Sus responsables
querían dedicar este año su atención a la cultura
catalana, y los nacionalistas no se ponen
de acuerdo en el argumento a utilizar para
marginar, vetar y expulsar a los escritores
catalanes que escriben en español.
Según los nacionalistas democristianos
y republicanos, a Frankfurt solo deben acudir
los autores que escriban en catalán, porque
Eduardo Mendoza o Juan Marsé, aunque
hayan nacido, vivan, escriban y paguen
sus impuestos en Cataluña, cometen el terrible
pecado de escribir en español.
Por el contrario, los nacionalistas socialistas
y comunistas consideran que a la imagen
internacional de Cataluña, que con tanto
gamberro suelto y tanta ruina está hecha
unos zorros, le vendría bien sacar a pasear a
alguno de los “traidores” españolistas.
La digamos “intelectualidad” catalanista
de todos los colores (ya sabe, democristianos,
republicanos, socialistas, comunistas)
ha debatido hasta la extenuación sobre tamaño
asunto. El presidente de la feria alemana
terció en la polémica al declarar que ellos estaban
interesados en los autores que son conocidos
y venden libros enAlemania, es decir,
los que escriben en español, porque a los
otros no los conoce nadie. Inmediatamente,
desde algunas instituciones regionales, se
amagó un gesto de aproximación hacia los
escritores en español. La reacción de algunos
de los censurados fue tan elegante como
inmediata: les mandaron al cuerno.
Como se sabe, todas las franquicias nacionalistas
detentan el poder en Cataluña, de
modo que se han visto obligadas a ponerse
de acuerdo y han optado, como siempre, por
lo más xenófobo (socialistas incluidos): a
Frankfurt irán solo los autores que escriben
en catalán.Al fin y al cabo, tratándose de catalanistas,
lo primero es la raza.
Por fortuna, la Generalitat se hamantenido
al margen de este bochornoso espectáculo
(no hizo lo mismo el gobierno regional balear
del derrotado Matas), pero como la ignorancia,
la mediocridad y las bobadas etnicistas
son contagiosas y además no conocen
fronteras, tres caballeros de la Comunidad
Valenciana han levantado el dedo ofreciéndose
voluntarios para participar en el mediocre
festín racista organizado por la Generalitat
catalana. Se trata de los alcaldes de Gandia
(PSPV), Morella (Bloc) y Sueca (PSPV).
Gracias, señores, por dejarnos las cosas
claras. Ahora sabemos que ustedes son partidarios
de la exclusión lingüística y del resto
de medidas étnicas que practican los nacionalistas
catalanes. Tomemos nota.
Y mientras tipos como estos se colocan
el capirote del KKK catalanista, nosotros sigamos
leyendo los libros que más nos gusten,
no importa en qué lengua estén escritos
siempre que la entendamos.

7:57 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

si voleu riure visiteu www.sueca.biz
voreu al Xiri, al legionario (soldado), al blanco segarra i tota la camarilla.

9:06 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Ieee ¿ ese de dos comentarios dahi arriba que dise?.
Macago la mar, pos no parla de etnisitas, eso sera usté, yo soy de la ribera del jucar.

9:13 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

La prova del delicte está a la fulla web del pinwis.
www.pimwis.com
I diu lo següent:
SETEMBRE 2007

Hem millorat de l'interior del local. Celebrarem una festa de benvinguda el proper 1 de Setembre, tindrem moltes sorpreses . Pimwis obri despres de 2 mesos d'obres amb la renovació de tot el local, i com a principal objectiu l'eliminació de contaminació acustica.
Donar les gràcies a tota la gent que fa possible Pimwis i recorda no falleu al nostre 12 aniversari.

Estafaors i impasibilitat del Sr. Baldo Alcalde i Responsable d'urbanisme.
Clar son els seus amics.

9:17 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

¿Qui diu que el Chiri és un cínic?
EL CHIRI ES UN CHULO,FATXA I MARICONA I MÉS COSES QUE EM CALLE.
HE DICHO.

5:03 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Xé! açò ha decaigut molt. Els d'ERPV i el seu sueca.biz vos han guanyat la mà.
a veure si espabileu i animau el cotarro.

10:13 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

És de veres que vosn han guanyat la mà però sueca.biz controla i censura els comentaris i ací no (almenys fins ara).

3:11 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

completament d'acord. No sé qui està darrere del blog però ací es pot parlar sense censura. Al sueca.biz els republicans, que van de demòcrates, ho censuren quasi tot. A mi mateix no m'han publicat uns quants comentaris que no eren ofensius pero els deia 4 veritats i no els han publicat.
...i després van de demòcràtes. Ai mare, com acabarem amb polítics com estos.

4:38 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Perquè Josep Franco té ara un sou? té alguna cosa a vore que a casa seua l'han deixat sense un clau i ara el poble s'ha de fer càrrec?
No anem bé. axò no es fà.

4:40 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Se ofrece chico atractivo para montar broncas (streepteasse según acuerdo económico), mobbings, acosos (laborales,a arrendatarios y sexuales),amenazas de todo tipo,etc.
Especiales descuentos para mis camaradas de la extrema derecha

diumenge, 30 setembre, 2007

4:56 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Qui són els informadors d´Emili Piera?
Pel que conta al seu article va apanyat de que no.
A vendre iguales.
PD: Piera, no t´has detirar a ninguna de les regidores del PP.

7:52 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Mireu el cinisme fins on arriba
L´enllaç al foro que sempre el censuren està en el nom `morramen´

PER AL XUNGO DEL FORO


Mira Iluso vaig a parlarte i escriure com tu ens tractes. Me pilles en un momnet de calentura i si no el conteste revente.

Tenim una xicoteta web per a informar de les nostres festes, ficar fotos i au.
no fem politica per a altres GILIPOLLAS!.

Pots criticar la web, que no censurem els comentaris. pero un altra cosa es traure coses personals que açi ni van ni venen. ESBIRRRO!

En pimwi\'s treballem un mogolló de gent i som de tots el colors es a dir que votem, A QUI MOS ROTA PER EL PARDAL!.

Ah! i dirte que els cubates son de marca, no digues mentires, (...Perque no ens denuncies per tindre marques xungues i garrafo?, com dius tu).

No vaig a contestar-te simplement fare el que faig sempre llevare els teus desafortunats comentaris.

Que te follen a tu i als teus. ESBIRRRO!, TREBALLA PERRRRRRRRRRRRO


PD:
1 EL comentari el deixare 3 dies i au. (no vas a tindre replica tampoc)
2 No me rota per els collons pedre mes temps corregint el text.
3 A mi me costa faena el teu poc trellat, per aixo son ara les 2 de la vesprada i tinc que estar açi llevant els teus missatgets dels collons.
4 Com a administraor de la web dirte que NI SOC DEL PP, NI TINC CARNET DEL PP.

10:27 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

El Administrador del foro es Pere el Xermá del Xiri. I també el Gadget.
Eixos tenen el carnet de la OJE.

3:35 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Sera la OJE o el OJETE...

11:15 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Eixe és imbècil i punt.

5:06 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

mortus est qui non respira........
Elblog sa mort.

9:58 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Emili Piera sa venut ja fa molts anys, sols teniu que vore al diari que escriu, com o no diu res o la llepa als del bloc, ell, tota la vida nacionaliste i reivindicatiu, quan plantava cara als plenaris a la Monleon i demes fatxes que pululaven per l'ajuntament als 70, ja era dolent quan era a radio 9 peró ara sols fa que arrimarse a vore per on cauen. (dame argo)

11:36 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

El Bloc s'ha venut al PP.
A camvi de que?

2:32 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Adeu Pp, Adeu Pp.......

Molt de cagallò mollò...

Aquestos del Bloc mai tenen la culpa que el PP mane però sempre van votant-lo....

Clar com estan més enllà del bé i del mal....

Clar! Com només volen que càrregs pa lluïr...

Molt de càrrec i molta poca vergonya i encara menys consciència.

Asos no!: ases que són uns ases (burros).

Burros i Trahidors

3:10 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Mestra, mestra, que jo no he sigut que jo no volia, que han sigut ells, que jo no sóc responsable de res... que a mi m'enreden... que jo sóc inocent...

Mestre, mestre, que jo el recolze, que jo no volia dir això, que jo no sóc responsable... que a mi em lien, que jo no tire mai la pedra... que jo només amague la mà...

això: aneu a fer l'esmentada.

Adeu Pp, Adeu Pp... "Hola, PP"

Aneu que us revisen a l'Hospital de la Ribera, que allí la Gestió és PRIVADA. Això que no us agrada però que us agrada tant...

Aclariu-vos i no falsifiqueu tant, que més que ridícul, ja sembla còmic, sinó fora tan greu ...

Que menyspreu la nostra intel·ligència; que més que mestres sembleu xiquets i xiquetes de primària al pati d'una escola.

Adéu Bloc

11:00 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Els votants del Bloc estem despagats.
Adeu Bloc.
Adeu Baldo.
Només paraules, cap gestió.
Lo teu es pactar amb el PP.

9:51 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Baldo pasará a la historia con el sobrenombre de "parauletes".

11:21 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Ací teniu com li peguen a Ramirez i de rebot a Baldo per clavar-se ara amb els xicons de Les Tasquetes

http://www.lasprovincias.es/valencia/20071101/ribera/cientos-vecinos-sueca-piden-20071101.html

Eixe Ramirez no escarmente, es veu que li va la marxa; deu ser masoca.

11:15 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

¿No heu vist l´atac de Baldo a Les Tasquetes? La competència d´aquestos barets i de la discoteca Go són els Ramíres.
Encara no ho teniu ben claret qui hi ha darrere de la decisió de Baldo contra els joves?
Donncs al carrer València on està el Pimwis també hi ha cada cap de setmana vidres trencats, bossades i més coses que em calle. I si parlem del camí vell de Cullera, "más de lo mismo" pero en això Baldo no es fixa ni sembla que tinga la intenció de fer-ho.
Ja voreu d´ací a 4 dies a les filles de Baldo treballant en els garitos dels Ramíres; em jugue un ou.

P.D. Ara ja sabem per a què volia Carlos Ramírez tindre dos targetes per a aparcar a la zona reservada a regidors que criticava La Chicharra. He vist amb els meus ulls, no una sino dos i tres vegades, a empleats dels Ramírez aparcar el cotxe per a "carga y descarga" per al garito que tenen enfront.
Es veu que a Baldo li agrada que li l´estaquen.

10:53 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Baldo ja ha pasat a la historia com BALDO I "EL DESPISTAT".

10:55 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

ppppppppppareix que el Sr. Carlos Ramirez en el darrer Plé va parlar de educació vial i de denuncies de la policia local a cotxes mal aparcats. Va dir que el que aparque bé que estiga tranquil i el que no com no cumplix la Llai que la Policia Local el denunciará.
Ha donan en el clau. Que traspole tot el que ha dit als locals o empreses. El que tinga llicencia que estiga tranquil i el que no com incumplieix la Llai que el tanquen. Molt bé Sr. Ramirez.
Ara Baldo el seu amic que li aplique la Llai.
Quina mentida es la politica i que mentiders son els politics.

12:11 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Carlos Ramírez és el primer que aparca mal (on vol i com vol)
Ací teniu la prova

http://www.malaparcado.com/imagenes/VX914FZ.jpg

I la pàgina completa està ací

http://www.malaparcado.com/category/valencia/page/2/

¡¡¡¡¡ Quina cara te el paio !!!!

1:06 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

PROCEDENT DE SUECA.BIZ

Garganta Profunda dijo...
L'altre dia hi va haver una reunió en privat, de manera amagada, a la que assistí el comprador de la discoteca Puzle que junt al seu advocat li exposà a Baldo (Alcalde de Sueca) i a Pepe Segarra (director del parc Natural de l'Albufera) la seua voluntat de transformar la discoteca en una superficie comercial amb alguns element d'oci (hamburgueseria, jocs infantils, ...). L'espai està dins del Parc Natural i, per tant, necessita d'uns tràmits especials.
Baldo li va dir que no podrien fer més del que era legal i que deurien avaluar l'impacte negatiu que això suposarà per als menuts comerciants de El Perelló, Les Palmeres i El Mareny. A més a més també els exposà que ell no podia parlar en nom de l'equip de govern municipal mentre aquest no es pronunciès
Però, adivineu qui acompanyava a Pepe Segarra: Ni més ni menys que Enrique Segarra "El Blanco".
¿Què hi pintava -o hi pinta- en tot açò el Blanco? ¿És l'encarregat de parar la mà en nom del cosí que té que prendre la decisió en la Junta del Parc de l'Albufera? Ves a saber!
De ser així, això és una avís per al Xiri i la resta de regidores i regidors del PP. Mentre ells es parteixen la cara als plens de l'Ajuntament i en el dia a dia del partit... els altres ¿van al "trinque"?

dimecres, 21 novembre, 2007

3:33 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Ha ha ha ha ha ha ha

Ja vos han pillat!!!!

Ara només falta que entre la fiscalia i ho destape tot!!!!

5:53 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Sembla que Madrid no està tan lluny
De la web Cadenaser.com


Empresarios de distintos locales de Madrid denuncian cómo fueron extorsionados por funcionarios del Ayuntamiento
La Cadena SER ha recogido el testimonio de varios propietarios de bares y discotecas que coinciden en que "para poder abrir, tenías que pasar por caja"
CADENA SER 23-11-2007

El sistema siempre era el mismo: el empresario acude al Ayuntamiento para solicitar una licencia de apertura para un local y allí recibe el primer revés por parte de los funcionarios del Ayuntamiento de Madrid implicados en la trama. Uno de los empresarios recuerda que le dijeron "que no me hiciera ilusiones porque había gente que llevaba 10 años esperando a que le concedieran la licencia" A pesar de que las expectativas de negocio no son buenas, los dueños de locales con los que ha hablado la Cadena SER aseguran que "a partir de ese momento te pones a preguntar a tus amistades si conocen a alguien que te pueda echar una mano" Y entonces es cuando empieza el proceso de extorsión de los técnicos implicados en la 'Operación Guateque'.

Un empresario asegura que "a mí me pidieron dos millones de pesetas: un millón por adelantado y el otro cuando me entregaran la licencia"

Otros no 'pasaron por caja' y sufrieron las consecuencias. Por ejemplo una mujer a la que le pidieron dos millones y medio de pesetas. Ella no pagó y entonces, según su versión, "me precintaron el local porque no pasé por caja. Los funcionarios me dijeron que ellos me ponían en contacto con una empresa que me insonorizaba el local pero no llegamos a un acuerdo porque me exigían 11 millones por la insonorización y otros dos más para darme un informe que debería entregar al Ayuntamiento para legalizar el local"

Un tercer empresario pone el acento en el papel que juega la Policía Municipal en la trama. En declaraciones a la SER ha subrayado que "un jefe de policía me dijo que si no pagaba 60.000 euros me iba a cerrar el local y tuve entre 8 y 36 policías en la puerta durante 7 meses, hasta que me lo cerraron porque no pagué".

6:21 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Ací he trobat aquesta foto del cotxe que crec que és del Carlos.

http://www.malaparcado.com/2007/11/15/opel-frontera-aparcado-al-tuntun/#comments

9:48 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

DES DE ASTURIES dijo...
Buenas tardes:
Mis abuelos veranearon muchos años ha en el Mareny (creo que se escribe así) de Barraquetas.
En mi familia estamos planificando las vacaciones del próximo verano y dándose el hecho de que a mi muller le encantan los pimientos (la abuela habla, habla y habla y no para de la gran calidad de los de allí), y yo me pirro por los tomates (como el abuelu), decidido está.
Desconozcu si este es el espacio adecuado (si no lo es ruego me disculpen) pero siendo un gran apasionadoi de la pesca desearía que alguien me orientase sobre la posibilidad de pesca deportiva (tipo de licencia para esa autonomía, épocas de veda, etc.....) para la pesca del Chiri Chulo Blau. He miradu decenas de revistas especializadas y no encontré detalles sobre esa zona muy a pesar de que entre pescadores se dice que en el término de Sueca se pesca el más grande de estos especímenes.
Agur!

dijous, 06 desembre, 2007

4:16 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Sueca i el Mareny i el Perelló, són 7 quilomètres de platja i tot un terme d'aigua a la tardor que val la pena de veure i de viure. Potser que fins al moment, millor o pitjor, sabíem qui erem, potser estem deixant de saber-ho. I no precisament perquè hi ha més veïnat vingut de fora, sinó perquè els mateixos de dins, ja no saben distingir el que és del que no és. "To be o not to be".
Ara resulta que el que mai s'havien atrevit a fer, ara fa gràcia. Parle de les agressions al casal i no perquè siga el CASAL. sinó perquè les agressions als suecans es fan realitat, per banda d'altres suecans. Després diran que la culpa de tot és "dels emigrans". Així són les ignoràncies. Així és l'analfabetisme. I la manca d'estima.
És veres que a JF li posaren una bomba. Venien de fora. És veres que sempre hi ha hagut pintades blaveres, i també venien de fora. Ara l'incivisme, perquè de moment em nege a dir-li feixisme, està a sueca, i part, una gran part faig responsable al partit del pp.
I una cosa són les pintades i altra cosa són les punyades. Que qui educa ho faça des de la convivència. Des de l'educació en convivència segueix fent-ho l'esquerra. Veure la dreta, i aquells que estan per damunt de les ideologies -"IL·LUSOS"!!!´-, veure com eduquen, els seus xiquots i quicones.
la mar salada.

11:37 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

PROU D'AGRESSIONS FEIXISTES A SUECA

11:39 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Així han sigut els blaveros, paterninos banda blava, des de la transició, gent de dretes que ha casa parla castellà. Ara els fills s'atreixen a agredir, els qui sempre han defensat, parlat i escrit en la nostra llengua.

Veure si deprenen i pensen ja d'una vegada.

QUE ESTIMEN JA I D'UNA VEGADA EL SEU POBLE I LA SEUA LLENGUA, O QUE ELS DECLAREN IGNORANTS ANALFABETS.

11:47 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

És admirable la tasca que esteu fent des d'aquest fòrum, tot i intentant fomentar l'esperit crític dels ciutadans de Sueca, però heu/hem de fer un esforç i reconéixer la crua realitat: el Bloc ho estan fent de puta mare... si el que volen és la reelecció i continuar xuplant del pot. Són sistemàtics amb el seu sectarisme, mentiders, prepotents i mal educats. Però ho són perquè poden. Quan els ha calgut han segut llepons, traïdors, covards i sempre mentiders, hipòcrites i falsos. Per això són tan bons polítics i per això és tan amarga la realitat política de Sueca, amb uns socis de govern comprats a preu de cost i una oposició cavernícola, estúpida o inoperant. El Bloc continuarà fent populisme barat, controlant/manipulant la televisió descaradament, donant-li un poquet de pàbul en quan en quan al PP i fent desaparéixer qualsevol vestigi de l'existència d'Esquerra Republicana i fins i tot dels seus mateixos socis de govern. El Bloc està aconseguint que, de cara al poble, semble que només existeixen el Bloc i el PP, i així serà tota la legislatura, cada vegada de manera més exagerada. I la gent tragarà perquè, no ens enganyem, la gent prefereix falles, gran hermano, futbol i imbecil·litats per l'estil i se li'n fot qui mane. La gent vota esquerres o dretes i s'ha acabat, i el Bloc aconseguirà això, ser ells l'esquerra que sembla oposar-se a la dreta.

La realitat, i si llegiu açò ho sabreu millor que jo, és que els personatges del Bloc són tan feixistes com els del PP, tan arrogants, sectaris i mentiders. De cara a la tele diuen que estan en contra del tancament de TV3 però no sols no fan res per demostrar-ho, sinó que intenten afonar qualsevol iniciativa a favor de la lluita contra aquesta cacicada autoritària. Publiquen un hipòcrita comunicat contra l'atac feixista al Casal però ni envien policia suficient, ni a temps, ni acudeixen a solidaritzar-se a cara descoberta, ni fan res perquè els agressors identificats, alguns de Sueca, paguen el que han fet... Tot al contrari que fan amb el xiquet que li va pintar la façana al regidor del PP. Ja s'han carregat la Mostra Sonora, un admirable i quasi únic exemple del que es pot fer amb pocs diners i molta voluntat i imaginació per la desolada cultura del nostre poble. Però els seus artífex no li la llepen al Bloc. I després es carregaran el Betlem de la Pigà i el que faça falta si els critiquen, ja ho veureu.

Si l'energia que el Bloc utilitza en perpetrar abusos de poder feixistes i sectaris la utilitzara per a tombar casetes il·legals, tancar activitats empresarials o de les altres també fora de la llei, perseguir la delinqüència, netejar la brutícia, inspeccionar les obres, denunciar els mals aparcaments (especialitat en la qual l'amic emprenedor i molt treballador del srs. alcalde és un artista)... tindríem un poble de cine!!!

4:13 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

I colló, quina nyespla!

4:17 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

l'alcalde de sueca per fer creure que soluciona problemes ataca la gent més debil perque no s'atrevix a fer-ho amb qui cal. En aixpò demostra de quina pasta esta fet. I diners hi ha per al que volen, com sempre.

3:37 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Ja se sap, ell és l'alcalde i per aixó mana, i mana perquè és l'alcalde. I es fa café amb ell sol perquè així ningú li discutix el contrari i no se sent insegur.

3:40 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Que s'agarren els valentets del equip de govern que ja van per la tercera demanda al contencios administratiu i esta vegada son tots els sindicats.

10:43 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

ÉS VERITAT, PROU D'AGRESSIONS FEIXISTES A SUECA: ERPV FORA DE SUECA.

11:37 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

XE QUE ES QUEDARIA SUECA BUIDA.
AÇÒ JA COMENÇA A ANIMARSE. VINGA CONTEU ALGO.......

10:04 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

El uelo del bonestar y els seus amics son uns fills de putes amargats que no follen ni follaran mai ja que la viagra no la poden pagar. Per a paliar tal desastre acosen a les xiques que baixen del tren diguent-les que si venen a "juar". CABRONS DE MERDA EIXITS TALLEU-SE EL RABO O ANEU A FOLLAR AL ROMANÍ!!

8:32 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Deixeu-se de tonteries. A Sueca, la única oposició séria és la que fa don JUAN SANZ ESPAÑA.
¡¡¡¡ JUAN SANZ ALCALDE !!!!!

12:46 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Les Tasquetes de Sueca venen Alcohols A Menors. Poca Vergonya!! Fills de Putes. Valdovina Malparida!!
El Cabreret del Poligon no te llicencia ni tampoc l'antró de Keepers, si algún dia passa algo vorem, no voldria que els meus fills estiguren dins, fills de putes. Gil cabró!!

6:52 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

loved las vegas? criticism the all supplemental [url=http://www.casinolasvegass.com]casino[/url] las vegas at www.casinolasvegass.com with with the aid 75 canny manumit [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino[/url] games like slots, roulette, baccarat, craps and more and distract effectively a crushing in existent coins with our $400 untenanted bonus.
we be abiding but safer games then the superannuated online [url=http://www.place-a-bet.net/]casino[/url] www.place-a-bet.net!

2:24 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Hola, molt interessant, gràcies

6:42 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

get ZLHptLyy [URL=http://www.cheapguccireplica.tumblr.com/]gucci online shop[/URL] suprisely csPvOXdx [URL=http://www.cheapguccireplica.tumblr.com/ ] http://www.cheapguccireplica.tumblr.com/ [/URL]

1:19 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

sell JlIzqRhQ [URL=http://www.cheapdesigner--handbags.weebly.com/]designer handbags outlet[/URL] and check coupon code available JZunKoIs [URL=http://www.cheapdesigner--handbags.weebly.com/ ] http://www.cheapdesigner--handbags.weebly.com/ [/URL]

9:18 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

you definitely love swMCNoxv [URL=http://www.cheapdesigner--handbags.weebly.com/]designer knockoff handbags[/URL] to take huge discount DajnvInZ [URL=http://www.cheapdesigner--handbags.weebly.com/ ] http://www.cheapdesigner--handbags.weebly.com/ [/URL]

9:27 a. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home