el portavoz del pp de sueca solo da la talla para la politica de chicha y nabo

dimecres, de maig 2

Carlos Ramirez Es Un Político Sin Vergüenza

David Gilabert al diari El Levante de dimecres escriu açò:

"Precisamente, el candidato del PP a la alcaldía de Sueca, Carlos Ramírez, aprovechó el acto de presentación de su candidatura para arremeter contra Campillo. Veladamente, le acusó de ocultar intereses personales en su intención de ser candidato primero con el PP y ahora con CV y dijo que «este tipo de gente no tiene cabida en el PP» , aseguró."

Vale tío, pues lo tienes claro, niñato de candidato mamporrero de Segarra y Rus (¿son socios?).


Interessos personals de Carlos Ramírez


Infracció urbanística amagada al terme de Sueca;sempre s'ha dit que l'expedient de la Casita de Aperos ha desaparegut de l'Ajuntament pero tranquilets tots que a la Consellería encara es conserva.

Discoteca oberta sense licència municipal;ampliada i reampliada ben burladeta davant l'actual govern municipal. ¿Possible xanxullo fiscal que amaga eixe negoci? La Polesía no es tonta, veu colilles i diu: ací han fumat.

Negoci de bar obert al carrer Valéncia de Sueca que no deixa dormir als veins i que ell; consejal del PP sempre deu haver parat.

Etc,Etc,Etc..........

225 Comments:

Anonymous Anònim escriu...

Ara pareix que no el rigues tant amargat!!!!!!!.
Ara vorás eixir tot de cara a les eleccións.
Sigues feliç jajjja.

11:22 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

ACTA NUMERO 44/2006
13 de Novembre de 2006


9.- ALCALDIA.- Donar compte d’informes i proposta sobre KEEPERS
Vistos els informes tècnics i jurídics sobre la Discoteca i el bar Keepers, ubicat al Camí Vell de Cullera de Sueca.

Vistos els condicionants efectuats per Conselleria en què part de dits immobles no complixen la legislació d’acord amb el màxim d’aforament de les activitats.

Vist la responsabilitat subsidiària de l’administració ressenyada en l’última part de l’informe jurídic.

Per tot allò que s'ha exposat, de conformitat amb la proposta de l’Alcaldia, la Junta de Junta de Govern Local per unanimitat acorda:

PRIMER.- Clausurar les parts de l’activitat que no complisquen la legislació en matèria de seguretat d’acord amb els informes tècnics.

SEGON.- Comunicar a la Conselleria corresponent per al seu coneixement, el fet que les activitats estan en funcionament així com la seua responsabilitat al respecte.

11:25 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Pues si que és de veres això de que Keepers no està legal.
Bò és saber-ho

1:50 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Las Provincias.- 3 de Mayo de 2007
JULIAN SAEZ.-SUECA
El candidato Carlos Ramírez promete una ‘‘gestión transparente en urbanismo, ámbito sobre el que ha habido sospechas”
Cambiar las formas de hacer política en el Ayuntamiento y hacer prosperar Sueca. Bajo esas dos premisas se presentó, en el transcurso de una cena que congregó a más de 400 personas, la renovada lista del Partido Popular.

Lo mas llamativo es la presencia testimonial en el último puesto del todavía director gerente del hospital de la Ribera, Alberto de Rosa. Precisamente De Rosa tomó la palabra en el transcurso del acto para alentar a los presentes. “Nunca me había planteado a presentarme a unas elecciones. No obstante, lo hago por Sueca porque es un pueblo con muchas posibilidades de crecer y que está estancado. Me comprometo, desde mis responsabilidades presentes y futuras, a contribuir a subir a Sueca al tren del progreso durante los próximos años”, dijo.

El candidato popular a la alcaldía, Carlos Ramírez, se dio un baño de multitudes y estuvo arropado por militantes y simpatizantes que se conjuraron para impulsar un cambio en la administración local.

A sus 38 años, Ramírez opta a convertirse en alcalde con un equipo que cuenta con la licenciada en Derecho Luisa Estruch como numero dos, la médico Maria Angeles Matoses como tres, el profesor de formación vial Kiko Ortolà como cuatro y el abogado y presidente de la Sociedad de Cazadores, José Luis Ribera, en el quinto lugar.

También fueron aclamados los alcaldables en El Perelló, José Miguel Fos, y en el Mareny de Barraquetes, Ramón Climent.

Ramírez prometió un trabajo “serio y constante” por Sueca y sus habitantes. “Seré un alcalde de todos que ejercerá una gestión transparente, sobre todo en ámbitos como el urbanismo, sobre los que han planeado sospechas en los últimos años”, afirmó.

Alentó a los presentes y dijo “estar ante una oportunidad única de no dejar pasar el tren del progreso ya que Sueca debe estar en la misma onda que los gobiernos de Camps en la Generalitat y Rus en la Diputación”.

El PP también tuvo un detalle hacia los ediles que han integrado el grupo municipal durante la presente legislatura, entre ellos Enrique Segarra, a quien ovacionaron.

PERO COM TE TANT DE MORRO EIXE TIO.

¿COM PARLA DE GESTION TRANSPARENTE EN URBANISMO?.
I LA CASETA DE MADERA QUE TÉ SENSE LLICENCIA.
I LA DISCOTECA KEEPERS QUE LI HAN DENEGAT LA LLICENCIA D'OBRES I LA DE DISCOTECA.
CLAR TOT AIXO CONSNTIT PEL SEÑOR ALCALDE.
CHE TANQUEULOS JA¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

O ES QUE MOS FAN GIRIPOLLES?

4:47 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

DONCS SI NO DEIXAR PASAR "EL TREN DEL PROGRESO" VOL DIR OBRIR DISCOTEQUES SENSE PERMIS I FER CASETES DE APEROS, TAMBE SENSE PERMIS, PER A MI QUE PASE DE LLARC QUE JO NO VULC UN POBLE AIXINA.

7:56 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

CHE ¿AI DALT NO DIU QUE TANQUEN LA DISCOTECA PERQUE NO TE PERMIS?. i COM ES QUE ENCARA SEGUIX OBERTA?. JO VOLDRÍA SABER QUI ES EL RESPONSABLE DE QUE PASE TOT AÇÓ QUE ESTA PASANT.

7:58 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

TREBALLEM PER A TOTS.......ELS MEUS.

2:47 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

PER MENYS MOTIUS TANCAREN EL GUITARRO, CIRILO I EVASION....CLAR ESTA NO EREN D'ELLS.
PALLASOS.

8:19 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

vicent amanc el creixera el nas com pinotxo

10:11 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Las Provincias.- 3 de Mayo de 2007
JULIAN SAEZ.-SUECA
El candidato Carlos Ramírez promete una ‘‘gestión transparente en urbanismo, ámbito sobre el que ha habido sospechas”
Cambiar las formas de hacer política en el Ayuntamiento y hacer prosperar Sueca. Bajo esas dos premisas se presentó, en el transcurso de una cena que congregó a más de 400 personas, la renovada lista del Partido Popular.

Lo mas llamativo es la presencia testimonial en el último puesto del todavía director gerente del hospital de la Ribera, Alberto de Rosa. Precisamente De Rosa tomó la palabra en el transcurso del acto para alentar a los presentes. “Nunca me había planteado a presentarme a unas elecciones. No obstante, lo hago por Sueca porque es un pueblo con muchas posibilidades de crecer y que está estancado. Me comprometo, desde mis responsabilidades presentes y futuras, a contribuir a subir a Sueca al tren del progreso durante los próximos años”, dijo.[¿Serà eixe tren la línia 1 del Metro de València?]

El candidato popular a la alcaldía, Carlos Ramírez, se dio un baño de multitudes [¿quina marca de champú gastava?]y estuvo arropado por militantes y simpatizantes que se conjuraron para impulsar un cambio en la administración local.[podrían comenzar por el funcionariado de alto nivel ¿no les parece que ya está bien de maltratar a los ciudadanos?]

A sus 38 años, Ramírez opta a convertirse en alcalde con un equipo que cuenta con la licenciada en Derecho Luisa Estruch como numero dos, la médico Maria Angeles Matoses como tres, el profesor de formación vial Kiko Ortolà como cuatro y el abogado y presidente de la Sociedad de Cazadores, José Luis Ribera, en el quinto lugar.[el de la formación vial para decirnos hasta donde bebemos, la médico para decirnos que hemos bebido y los abogados pa quitarnos las multas]

También fueron aclamados [aclamados como cuando un torero sale por la pueta grande]los alcaldables en El Perelló, José Miguel Fos, y en el Mareny de Barraquetes, Ramón Climent.

Ramírez prometió un trabajo “serio y constante” por Sueca y sus habitantes. “Seré un alcalde de todos que ejercerá una gestión transparente[como los vasos de cristal del bar], sobre todo en ámbitos como el urbanismo, sobre los que han planeado sospechas en los últimos años”, [ahora mismo se acaba de enterar ¿no te jode?]afirmó.

Alentó a los presentes y dijo “estar ante una oportunidad única de no dejar pasar el tren [¿No serà el trenet de la bruixa de la fira?] del progreso ya que Sueca debe estar en la misma onda que los gobiernos de Camps en la Generalitat y Rus en la Diputación”.[amagueu els patos i les carteres que venen els de València]

El PP también tuvo un detalle hacia los ediles que han integrado el grupo municipal durante la presente legislatura, entre ellos Enrique Segarra, a quien ovacionaron.[otra salida de un torero fulero por la puerta grande de la gran Maestranza de Sevilla]

5:05 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

EL PP DE SUECA IMPUGNA LA CANDIDATURA DE CAMPILLO

Ahora veremos como quedan los letrados y abogados de la candidatura del PP suecano

11:09 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

amanc de veres q el creixera el nas para ja de mentires i explicamos tots el lios de la megaresidensia per cert i ha aire fresc alli pq tu vens aoire acondicionat no

2:32 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

soriano el comunista no te ni puta idea de q va el tema urbanistic soles del capital q ha arreplegat del c 8 aprobat per les presions en el plemo de ell i de la del teatro la sorrentino

2:34 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Con si quan manava el Blanco no s'aprovaren PAI`s i molts xanxullos ;pa PAI`s els de Rus a Xàtiva ,el Blanco sap molt d`això.

4:37 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

ls sorrentino i soriano mes el senyor gil tenen una empresa on se ha depositat el pelotaso del c 8 seguiremos informando por radio macuto va ha ser molt divertit

9:47 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

no begues tant que flipes per un tubo

3:27 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Carlos ¿ ancara li fas la má a l\'aca ?

3:29 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

segon capitol del serial de la operacion comunista dema dilluns vos done una pista vinga mira la sorrentino volia ser cap de llista i no li han deixat i com estava calenta ha fet una operacio en el c8 i el serebro es un insecte q treballa en el ajuntament flipa

2:23 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Tercer capitol.- abanda del acord de la Junta de Govern Local que es transcriu en el comentari nº.2 d'aquesta fulla en el qual es diu que clausuren les activitats de KEEPER's que no complixen la legislacio (que ninguna ho complix). Hi ha un altre acord de un altra Junta de Govern Local en el cual a KEEPER's li se deneguen totes les llicencies urbanistique i d'activitats.Tots estos acords abans esmentats no san ejecutat i no san cumplit.¿ Quina má negra hi ha al Ajuntament que impedix que tot açó es porte a cap?. Doncs aixó es el que se está averiguant i potser que guanye qui guanye hi hauran sorpreses al Ajuntament.
Tot estos acords esmentats son públics i están al tauló d'anuncis del Ajuntament per al que vullga.
Lo de la caseta del Sr Carlos Roger Ramirez Olmos també está al deprtament d'urbanisme de l'Ajuntament entre altres coses mes, per ser que li ho pregunten al seu amic el furta que es el que li la va vendre.
El que pasa es que llancen bufes o globos per a confondre a la gent, i la gent no es tonta.

3:20 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Sondeo electoral que baraja el Partido Popular (Sueca)

Por partidos más votados:

PSPV-PSOE 6 concejales

Bloc 5/6 concejales

PP 3 / 4 concejales

CV 2 / 3 concejales

EUPV 2 / 3

ERPV 1 / 2

6:45 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Para entidades Locales Menores

El Perelló / Bloc

Mareny de Barraquetes / PSPV-PSOE

6:46 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Una velleta de 96 anys entra tremolant a un sex-shop. L'angelical velleta
pregunta:

-És a-a-cí o-on ve-ve-nen els con-sola-do-dors ultra-aa 2002 de 7
ve-lo-ci-tats su-súper po-potència i ca-canvis amb tec-no-logia
ja-ja-ponesa de dar-darrera ge-generació amb pi-piles i gra-graduals?

El venedor li respon: -Sí!!!

Llavors la velleta pregunta:

- E-em po-podria dir co-com s'a-apagaaa?

6:50 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

a mi no en tapareu la boca no no lo del c8 vos fara obrir els ulls LO DE PASCUAL HERMANOS TOT I Q TE RELACIO ES QUEDA CURT

10:16 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Me parece muy bien que hayas detectado presuntas irregularidades pero cuentalas. No vale ese argumento de sembrar sospechas sin mostrar los argumentos; a eso se le llama difundir infundios -mientras no demuestres con pruebas, acuerdos municipales o documentos todo lo que apuntas son tonterías.

10:39 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

a on collos está el c8 ixe ?
òstia pareix que parleu en xino.

10:43 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Les formigues
són com uns punts suspensius
-que no diuen
el que dius.

Les formigues,
corrua de l'interès
-arrepleguen
dels demés.

Les formigues
van lluint el polissó
-més que treball,
processó.

Les formigues,
renglera que fa carrer
-de les eres
al graner.

Les formigues
no coneixen propietat
-tot és d'elles
o furtat.

Les formigues
sols treballen a l'estiu
-a l'hivern
junt al caliu.

Enric Soler i Godes
(1903-1993)
Catalán (Valenciano)

1:54 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

a mi me parece que despues de ver el ultimo Pleno, son el PP y el Bloc los que infunden sospechas en el C8, pues parece que querían hacer algun negocio ellos

8:14 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Bla, bla, bla , bla , bla
parole parole , paroles
Ixe que no es lleva el c8 de la boca no té ni puta idea.
Hi ha un contracte que sembla ser ha desaparegut del Ajuntament i que hi ha una còpia rodant per Sueca.A vore si encara apareix i vejem a la secre, el Blanco i Guillem tots en tirereta cara Picassent a fer-li companyia a l`Alcalde de Pego.
Carbajo li va mostrar el contracte al Blanco en un pleno i el Blanco es va fer blanc.
¿Te suena?
Tu ves fent-li cas al Blanco, fes el ridícul i intenta despistar mentre ell va llaurant per darrere.¡serás fava!

8:29 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

altre dato la sorrentino te un conter a favor de una s.l en la caixa sucursal de algemesi on fa poc ingresaren 36000 e i un altra soietat a non de soriano 115000 e vos sona de algo piqueume i dire els nons de la societat vinga anrredrantes

10:01 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

tant de sueldo te soriano com a contable? pero no era comunista?

10:01 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

LOS VA A VOTAR SU PUTA MADRE SERAN COMUNISTAS O SERAN SOCIOLISTOS Q TORNE ROLDAN

10:02 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

El des tres comentaris de abans es el mateix, i es un pallaso que está fent el que fá Rajoy el seu Chef i es intoxicar a la gent.
I donat per picat home i asolta el mós. Peró com eres un cobard ho posaras anónim.
I demana.li faena al Xiri que estás desficios.
Dedicat a altra cosa que com a periodiste de investigació no tens futur.
Au follatites.

11:05 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

el q dic es la pura veritat q pasa q tu te identifiques so pallaso

11:27 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

BLANCO ¿ NO TE SUENA A ALGO ESTO DE TU AMIGOI ALFONSO RUS ?


La Fiscalía investiga una subasta de suelo público en Xàtiva por un presunto delito de prevaricación

EU denuncia que el equipo de gobierno permitió cobrar un solar casi un año después de lo fijado

A. Garzó, Xàtiva
La Fiscalía ya ha abierto procedimiento para admitir o no a trámite la denuncia de Esquerra Unida de Xàtiva en la que se acusa al equipo de gobierno de vulnerar la ley al permitir que un solar público se cobrara casi un año después de lo estipulado en la licitación. Este diario ha podido saber que el ministerio fiscal ya ha solicitado documentación e incluso ha llamado a declarar a varias personas. El portavoz de Esquerra Unida y candidato a la reelección, Josep Martínez, señaló que «lo único nuevo que sabemos es que además de lo denunciado, nos han llegado informaciones de que la operaciónera un arreglo del ayuntamiento, ya que a Sarrihogar -la empresa que finalmente se quedó el terreno- tiene pendiente de cobro del consistorio una cantidad muy elevada» , aseguró el edil de EU.
Tal como adelantó este diario, Esquerra Unida ha presentado una denuncia contra el alcalde, Alfonso Rus; su edil Urbanismo, Vicente Parra, y el vicesecretario del consistorio al tener indicios de que pudo cometerse un delito de «prevaricación» en la subasta de dichos terrenos. El ayuntamiento licitó la venta de una parcela de titularidad pública, la 28 del polígono de Meses, de cuya adjudicación se resolvió el 1 de diciembre de 2005.
El pliego de condiciones estipulaba que la adjudicataria debía hacer efectiva la cantidad ofertada - 678.948 euros- en quince días. Sin embargo, el dinero no se abonó a las arcas muncipales hasta el 22 de noviembre de 2006. Además, en enero, el equipo de gobierno -con mayoría del PP- dio luz verde a una «cesión de los derechos del contrato de compraventa» ; o lo que es lo mismo: permitir que la adjudicataria escriture los terrenos en tres partes.
Levante-EMV, 3/5/2007

11:44 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

bla bla bla palabreria de cara a les eleccions on no traureur ni pa pipes el comunisme esta desfasat mira fransa so utopic

1:06 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

La dona de l´alcalde de Pego és cap de llista pel PP. L´home no pot pk está tancat a Picassent i està inhabilitat.

bla bla bla palabreria ja ja ja ja ja tu ves espai no t´endossen algun marron que no siga teu i encara la cages sense haver fet res mal pk el PP està ara en el salvese quien pueda.

1:45 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

PA MARRON EL Q TENS TU DAMUNT EN ESTA VIDA XAFAT

1:48 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

eL sORRENTINO QUE ET REFERIXES DEL CONTER DEL BANC ES EL DEL pp, SO TONTO QUE TE NAS PASAT DE LISTO.
SI VOSATROS MATEIXA VOS DESCOBRIU PEPEROS ATONTATS

2:05 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Rajoy, Carlos y Segarra lo mejor para España.
Dios, patria y rey
Los comunistas ireis todos al infierno errrrrrrrrrrrrrrrrrrr

2:12 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Baldo i els 10 mestres de la seua llista es negaran a que els pujen el sou?......
Paga el poble.

Los sindicatos CC OO, UGT, ANPE, CSI-CSIF y Cemsatse firmaron ayer el acuerdo alcanzado la semana pasada con la Conselleria de Educación para la mejora de las retribuciones de los más de 53.000 docentes de la C. Valenciana. Los representantes de estas organizaciones, que suman el 55% de la representación sindical, valoraron el documento, ya que homologa los salarios del profesorado con los de las comunidades que mejor pagan a sus docentes,
El acuerdo se produce casi un año después del inicio de la negociación y a sólo unos días de las elecciones autonómicas. Incluye aumentos que empezarán a aplicarse en septiembre y serán en total de entre 130 y 308 euros al mes. Los profesores recibirán el 1 de septiembre 30 euros más en concepto de complemento específico, un aumento que a finales de 2008 llegará a 130 euros.
El resto del incremento está en función de los sexenios de los docentes, que subirán un 26% desde el próximo curso y hasta 2010.

9:40 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

PROVA

11:24 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Què passa amb la llista dels Campillos? M'han dit que ja ho donen tot per perdut

11:28 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Qui serà el perjudicat i qui el beneficiat que no es presenten?

11:29 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Algú sap els resultats de l'enquesta que es va fer a Sueca fa un parell de setmanes? No hi ha cap filtració?

11:32 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

A mi m´han dit que si els Campillos no poden presentar-se igualment faran campanya i ja m´imagine contra qui.

4:47 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Jo també

7:17 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Li faran el cul al Chiri com un bebedor de patos......

2:25 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
PO FAVOOOOOOOOOOO
AL ENEMIGO NI AGUAAAAAAAAAAAAAA

QUE SE PONE Y NO VEAAAAAAAAAA SE ARMA MÁ DE VALÓOOOOO

NO CONFUENDEIS TARSTICA CO TRATEQUIA, JOÉ

ANDELANTE CAMARADAS

TOOOS CONTRA LA GANDULERIA

2:38 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

¿Algú sap el resultat de l'enquesta feta a Sueca fa 2 ó 3 setmanes?

5:15 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Si Campillo no es pot presentar els beneficiats seran tots menos el PP perquè segur que hi harà marejol.No voldria estar jo en la pell del Chiri ni del Blanco.

8:35 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

jo els se
9 pp
6 bloc
4 psoe
1 eu
1 uv

tenim mal el tema

10:05 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Pienso que sin Patiño nada ará nuestra derecha. El Parido Popular de Sueca se hace pajas soibre sus botos. Ortolá el del camping no pinta nada ese partido y ahi lo pierden todo.

7:21 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Esta es la bona.
No en chue un ou perque no tinc collons..

PSOE: 7/8 (no seu esperen)
PP: 4/5 (tampoc seu esperen)
ERPV:3 (esperen 2)
BLOC: 2...(no eren 5/6 ?) Pues no..
CV:2 (eu saben)
EU:1 (eu senc però es aixina..)

NO DIGAU QUE AISO VOLDRIA, PERQUE EN DONA IGUAL::SUECA NO TE REMEY.
ES UN POBLE DANBECHOSOS.

12:14 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

altra
deacuerdo q es un poble de enbejosos
pspv 4 (HO SABEN)
PP 9 (ESPEREN 8)
BLOC 6(NO SE )
EU 1 (ES PREVISIBLE)
erpv 1 (masa i tot)

conclusio aire frec per amanc i puerta per a gil

3:36 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

HORARIO: AUTOBUSES.



CADIZ-SEVILLA

Cadiz Compañia
A 07:00 Comes
A 09:00 Comes
A 11:00 Comes
A 13:00 Comes
A 13:30 Comes
A 15:00 Comes
A 17:00 Comes
A 18:45 Comes
A 19:00 Comes
A 21:00 Comes
A 21:30 Comes



CADIZ-MALAGA

Cadiz Compañia
A 07:00 Comes
A 09:00 Comes
A 16:00 Comes



CADIZ-ALGECIRAS

Cadiz Compañia
A 07:00 Comes
A 08:00 Comes
A 09:00 Comes
B 10:00 Comes
A 12:00 Comes
A 14:00 Comes
A 16:00 Comes
A 17:00 Comes
A 18:00 Comes
A 20:30 Comes



CADIZ-LA LINEA

Cadiz Compañia
A 08:00 Comes
A 12:00 Comes
A 17:00 Comes
A 20:30 Comes



CADIZ-TARIFA

Cadiz Compañia
A 07:00 Comes
A 08:00 Comes
A 09:00 Comes
B 10:30 Comes
A 12:00 Comes
A 14:00 Comes
A 16:00 Comes
A 18:00 Comes
A 20:30 Comes



CADIZ-MEDINA SIDONIA

Cadiz Compañia
D 10:00 Comes
B 11:00 Comes
C 11:30 Comes
C 13:00 Comes
B 16:45 Comes
A 17:00 Comes
A 19:00 Comes



CADIZ-BENALUP

Cadiz Compañia
C 11:30 Comes
C 17:00 Comes



CADIZ-PATERNA

Cadiz Compañia
B 11:00 Comes
E 11:30 Comes
B 16:45 Comes
D 17:00 Comes



CADIZ-ALCALA DE LOS GAZULES

Cadiz Compañia
D 10:00 Comes
C 13:00 Comes
A 19:00 Comes



CADIZ-ALGODONALES

Cadiz Compañia
A 07:00 Comes
A 10:30 Comes
B 13:00 Comes
A 14:00 Comes
B 16:00 Comes



CADIZ-ARCOS

Cadiz Compañia
A 07:00 Comes
A 10:30 Comes
B 13:00 Comes
A 14:00 Comes
B 16:00 Comes
B 18:00 Comes



CADIZ-VILLAMARTIN

Cadiz Compañia
A 07:00 Comes
A 10:30 Comes
B 13:00 Comes
A 14:00 Comes
B 16:00 Comes
B 18:00 Comes



CADIZ-JEREZ

Cadiz Compañia
A 07:00 Comes
B 08:00 Comes
A 09:00 Comes
B 10:00 Comes
A 10:30 Comes
B 12:00 Comes
C 13:00 Comes
A 14:00 Comes
B 15:00 Comes
B 16:00 Comes
A 17:00 Comes
B 18:00 Comes
A 19:00 Comes
B 20:00 Comes
B 21:00 Comes



CADIZ-CONIL

Cadiz Compañia
A 09:00 Comes
B 10:00 Comes
BDE 11:00 Comes
B 11:30 Comes
BDE 13:00 Comes
B 14:00 Comes
B 15:00 Comes
A 16:30 Comes
B 17:30 Comes
A 18:00 Comes
B 18:30 Comes
A 21:00 Comes



CADIZ-BARBATE

Cadiz Compañia
B 08:00 Comes
A 09:00 Comes
B 10:00 Comes
BDE 11:00 Comes
B 12:00 Comes
BDE 13:00 Comes
B 14:00 Comes
B 15:00 Comes
A 16:30 Comes
B 17:30 Comes
A 18:00 Comes
B 18:30 Comes
A 21:00 Comes



CADIZ-VEJER

Cadiz Compañia
A 09:00 Comes
B 10:00 Comes
BDE 11:00 Comes
BDE 13:00 Comes
B 14:00 Comes
B 15:00 Comes
A 16:30 Comes
AB 18:30 Comes
A 21:00 Comes



CADIZ-ZAHARA DE LOS ATUNES

Cadiz Compañia
B 08:00 Comes
BDE 11:00 Comes
A 18:00 Comes



CADIZ-SAN FERNANDO

Cadiz Compañia
C 05:45 a 22:40 Comes
E 06:00 a 22:40 Comes
D 06:30 a 23:40 Comes
Salida cada 30 Minutos

4:00 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

això es de part de kiko i daniel xiulit

4:01 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Comes és el Chocolatero que allà fa de Granero.
Kiko: a que eixa és bona?

4:08 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Lo que no sabia jo és que hi ha una linea d'autobusos de Cadiz a Paterna.
Si no hi ha València-Paterna ¿Com hi ha Cadiz-Paterna?
Això és per a que Camps i Rita deprenguen.

4:11 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

PSOE: 7/8 (no seu esperen)
PP: 4/5 (tampoc seu esperen)
ERPV:3 (esperen 2)
BLOC: 2...(no eren 5/6 ?) Pues no..
CV:2 (eu saben)
EU:1 (eu senc però es aixina..)

5:41 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

LLeva-li'n 2 al PSOE i 1 ó 2 a ERPV i li'ls passes al Bloc. Si li'n lleves 2 a ERPV el segon li'l has de passar a EUPV
És per ahí.

10:25 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Els del Bloc sempre esteu ahi asperant a bore qui diu algo de voatros.....
que por....
pareixeu la gestapo...

10:51 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Al diari diu que als mestres els han pujat el sou una mitja de 350 euros al mes. El Sr. Baldo deuria ser conseqüent amb les seves creencies i renunciar a la pujada després del numeret que montà l'altre dia al Ple de l'Ajuntament, perque els diners que ell reb també eixen dels nostres impostos i quant mes cobre mes pagarem. ¿Val que no renuncia i/o diu que la pujada es injusta per als interessos del poble? ¿Saben que l'organisme que més funcionaris té a Sueca és la Generalitat i no l'Ajuntament, ademés de que són de categories laborals que cobren més? Per tant al poble de Sueca ens costa més car (molt més) mantenir a gent com ell, però és que quan la butxaca ens toca callem. Ah??????

10:55 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

imaginat que la dona fora mestra tame. Serien 700 euros al mes de pucha per tot lo morro.....
Hi ha families que pasen en aixó.

11:04 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

¿Carlos un polítioco sin vergüenza?. Eixe lo que es es un aprofitós.

11:09 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Un politico-coco
Uiiiiiiiii que viene el coco!
Uuuuuuiiiiiiiiiii que tuto!!!!!!!!!

11:14 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

DIMISIONES YA
El Partido Popular de Sueca necesita un cambio ya y una amplia renovación.
La gestión personalista de Enrique Segarra nos ha llevado a unas elecciones con el partido dividido y condenados a perder concejales cosa que si se confirma como ya de detecta en la calle es posible tambien perder el diputado provincial y la diputación que debería presidir Alfonso Rus (amigo personal de Enrique Segarra).
La dirección comarcal debe ya tomar cartas en el asunto aunque esperen a que pasen las elecciones,Ya hablaremos de la diferencia de votos entre Carlos (elecciones locales)y Camps (autonomicas).No se hagan ilusiones con pactar con el Bloc porque Baldo no está tonto.

11:26 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Que no dimiteixquen que així estem millors.
Carlos Ramírez és el candidat que preferien tots (PSOE, EUPV, Bloc, ERPV) y això vol dir alguna cosa.

12:05 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

A quien corresponda
Para ese que habla tanto de una cuenta en La Caixa de Algemesí

¿Como ha quedado la persona que te ha filtrado eso de la Cuenta Corriente?
¿Ha fumado? ¿Le has dado fuego?

1:02 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

El compte corrent és de la Caixa a la placeta Fonda de Sueca si és que es de veres.
¿Sabeu qui era primer tinent d`Alcalde de l'Ajuntament de Sueca quan passaren a cobrar-se els rebuts de l'Ajuntament per la Caixa? Enrique Segarra.

1:38 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Altra Quiniela
El Xiri (PP)= 6
Gil (PSPV-PSOE) = 6/5
Baldo (Bloc) = 5/6
Dolors (EUPV) = 2
Campillo (CV) = 2
Mansio (ERPV) = 1
El Lechal (UV) = 0
Patiño (PSD) = 0

2:03 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Campillo desvela que fue Rafael Blasco quien le propuso liderar el PSD en Sueca

El hoy candidato de CV afirma que el conseller le citó en un despacho del Hospital de la Ribera


David Gilabert, Sueca

El candidato de Coalició Valenciana a la alcaldía de Sueca, Salvador Campillo, confirmó ayer lo que ya era un secreto a voces: la implicación del conseller Rafael Blasco en la trama urdida desde el Partido Social Demócrata (PSD) para apartarlo de la carrera electoral. Campillo reconoció ante las casi cien personas que asistieron a la presentación de su candidatura que fue el conseller alzireño quien le ofreció liderar la candidatura de esta formación después de verse relegado en la lista del PP. Según Campillo, que no llegó a citar el nombre de Blasco, «fue el conseller de Sanidad quien me llamó y me dijo que tenía que hacer la lista del PSD» . El ex militante popular conoció en la madrugada del jueves, por fin, que el recurso del PP contra su candidatura había sido rechado por el Tribunal Constitucional y que, por tanto, puede presentarse.


Campillo, que relató a los asistentes al acto todo el proceso seguido hasta acabar como candidato de CV, dijo que tras la primera intentona un alto cargo regional del PP le ofreció el segundo puesto en la lista de Sueca. Pero en el propio colectivo suecano sólo aceptaban situarlo séptimo.
Tras varias reuniones sin acuerdo, el sindicalista decidió abandonar su aventura política y en ese momento apareció Blasco en escena. Campillo relató que mantuvo una reunión con el dirigente alzireño en un despacho del hospital de la Ribera, en la que «el conseller» , como en todo momento se refirió a Rafael Blasco, le «envió a la sede del PSD en Valencia» .
A partir de ahí, Campillo, tal y como viene relatando Levante-EMV , se vio envuelto en una espiral de situaciones rocambolescas. Le mantuvieron días engañado haciéndole creer que era el candidato del PSD cuando en realidad este partido había presentado ya otra lista ante la Junta Electoral. Reconoció incluso haber recibido una llamada del ex alcalde de Sueca, el ex comunista Alfredo Guillem, ofreciéndole su ayuda en nombre del PSD.
Al descubrir el engaño, Campillo protagonizó una carrera a la desesperada por encontrar amparo bajo unas siglas que le permitieran concurrir a las elecciones. Tras varios intentos, el abogado García Sentandreu le ofreció presentarse por CV. No obstante, ahí no acabó el periplo de Campillo, quien hubo de esperar hasta casi la una de la madrugada de ayer para conocer si finalmente su lista era válida.

2:22 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Al diari diu que als mestres els han pujat el sou una mitja de 350 euros al mes. El Sr. Baldo deuria ser conseqüent amb les seves creencies i renunciar a la pujada després del numeret que montà l'altre dia al Ple de l'Ajuntament, perque els diners que ell reb també eixen dels nostres impostos i quant mes cobre mes pagarem. ¿Val que no renuncia i/o diu que la pujada es injusta per als interessos del poble? ¿Saben que l'organisme que més funcionaris té a Sueca és la Generalitat i no l'Ajuntament, ademés de que són de categories laborals que cobren més? Per tant al poble de Sueca ens costa més car (molt més) mantenir a gent com ell, però és que quan la butxaca ens toca callem. Ah??????

3:59 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

EL PP ES DERRUMBA
(La Voz Digital)
En la provincia de Valencia el anuncio de Camps, a bombo y platillo, de Alfonso Rus como candidato a presidente de la Diputación de Valencia ha provocado un rosario de comentarios en su contra. La espantada popular vivida en la comarca de la Safor ha dejado huérfano de liderazgo al PP de Camps, y hace presagiar otro tanto en el Camp de Morvedre y en otras comarcas más. En los pasillos y despachos de la Diputación de Valencia ya se da por perdida la presidencia de la corporación provincial. Algunos malévolos afirman que por ese motivo Camps ha anunciado públicamente que Rus relevará a Giner al frente de la Diputación.
www.lavozdigital.net

8:04 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

-------------------------------
10 raons per a no votar al Xiri
-------------------------------

1. És un pelele en mans d´Enrique Segarra
2.Ja li hem vist la cara als plens i no dona la talla.
3.El seu negoci és vendre "menjar basura".
4. No se´n paga ni una , es tan agarrat com el Blanco; de tal palo tal astilla
5.D´ell es diu que va estar inplicat en un cas de acoso sexual a una jove de Sueca.
6. És mentider com ell assoles sap.
7.Es pensa que és Humphrey Bogart
8. Aparca el cotxe com li dóna la gana i on li dóna la gana sense pensar en els demés.
9. Està en política pèr a servir-se ell i no per a servir als demés.
10. Es pensa que els demés som tontos.

8:49 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

JUNTA DE GOVERN LOCAL
ACTA NUMERO 44/2006
13 de Novembre de 2006

9.- ALCALDIA.- Donar compte d’informes i proposta sobre KEEPERS
Vistos els informes tècnics i jurídics sobre la Discoteca i el bar Keepers, ubicat al Camí Vell de Cullera de Sueca.

Vistos els condicionants efectuats per Conselleria en què part de dits immobles no complixen la legislació d’acord amb el màxim d’aforament de les activitats.

Vist la responsabilitat subsidiària de l’administració ressenyada en l’última part de l’informe jurídic.

Per tot allò que s'ha exposat, de conformitat amb la proposta de l’Alcaldia, la Junta de Junta de Govern Local per unanimitat acorda:

PRIMER.- Clausurar les parts de l’activitat que no complisquen la legislació en matèria de seguretat d’acord amb els informes tècnics.

SEGON.- Comunicar a la Conselleria corresponent per al seu coneixement, el fet que les activitats estan en funcionament així com la seua responsabilitat al respecte.

ACI ES VEU LA CARADURA DEL SR. RAMIREZ I DELS SEUS SOCIS EMPRESARIS QUE MANTENEN OBERTA UNA DISCOTECA SENSE CAP TIPO DE LLICENCIA.

TOT I AÇÓ PER LA MANCA DE AUTORITAT DEL SR. GIL, QUE INCLOS ACORDANTO LA JUNTA DE GOVERN LOCAL ES INCAPAZ DE EJECUTAR EL ACORD.

AQUESTA ES UNA DE TANTES, ANIREM INFORMANT POC A POC.

8:50 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

i colló quin morro!!!!

9:30 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

q grans arguments si es per aixo majoria absoluta so burros simplement es mania a un empresari i embeja CARLOS SI I DAMUNT EN MAJORIA ALA A PASEO COMUNISTES per cert de topt lo q heu dit no eu encertat ni una

10:09 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

mes arguments per a no votar al Xiri

11-Es un xulo
12- Un mala sombra

10:27 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

i tu un fill de puta cobarde i no cregues q me preocupa lo q dius soles el tinc llastima q deu te amprare pq jo i molts mos caguem en la figa ta mare jaaaajajjajajjaj
GORDO mala sombra republica xafat

10:31 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

no ho diu ningú ho diuen uns informes técnics, un informes de la Consellería i a més s'han denegat totes les llicencies urbanistiques a la discoteca i a altres espais dels empresaris susodichos.
ANIREM INFORMANT
AH, I TOTES LES ACTES ESTÁN AL TEULER D'ANUNCIS DE L'AJUNTAMENS. i DE MENTIRA NINGUNA, NOMES SON MENTIDERS TOTS ELS DEL PP, PERQUÈ BONS MESTRES TENEN.
ALE VES RIENTE QUE EL QUEDA POC, BOTIFLER.

10:49 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Qui és eixe que demana arguments ?

Quins són els arguments del peperos de Sueca ? ¿Més negoci pa d´ells ? , ¿aparcar a on els dona la gana ? ¿Enganyar funcionàries i funcionaris amb palmadetes a l´esquena ?

11:08 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

MES MOTIUS PER A NO VOTAR AL XIRI

13.-Vol seguir a l'Ajuntament per a "arreglar" les irregularitats del seus negocis a esquenes de tots
14.- Per què és "el hombre puente" de la nova etapa de negocis del Balnco, el PAI i la rejola.

11:14 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Si eixe acord de la discoteca no es duu endavant en preparar-li una pamfletá a l´alcalde ara que son eleccions ja vorás com respira

NO PAGUEM RES DE l´AJUNTAMENT

NO RETIREM NI UN SOL COTXE DEL CARRER QUAN VULLGUEN ANAR DE PASSACALLE

NO ELS SALUDEU A NINGUN CONCEJAL ARA QUE ESTEM EN ELCCIONS i TOTS ESTAN LA MAR DE SIMPÀTICS

PUBLIQUEM EN ELS FOROS ELS NOMS DELS POLITICS I FUNCIONARIS POSSIBLEMENT RESPONSABLES

11:26 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

raons per a no votar al Xiri
-------------------------------

1. És un pelele en mans d´Enrique Segarra
2.Ja li hem vist la cara als plens i no dona la talla.
3.El seu negoci és vendre "menjar basura".
4. No se´n paga ni una , es tan agarrat com el Blanco; de tal palo tal astilla
5.D´ell es diu que va estar inplicat en un cas de acoso sexual a una jove de Sueca.
6. És mentider com ell assoles sap.
7.Es pensa que és Humphrey Bogart
8. Aparca el cotxe com li dóna la gana i on li dóna la gana sense pensar en els demés.
9. Està en política pèr a servir-se ell i no per a servir als demés.
10. Es pensa que els demés som tontos.
11-Es un xulo
12- Un mala sombra
13.-Vol seguir a l'Ajuntament per a "arreglar" les irregularitats del seus negocis a esquenes de tots
14.- Per què és "el hombre puente" de la nova etapa de negocis del Blanco, el PAI i la rejola.
15= Porque tiene pasado de mujer fatal.

1:00 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

16: Pk te un morro que se´l xafa

1:03 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

de veres festeu mirar estas xafat

2:26 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Perque el Xiri i el seu partit a monta el dissabte passat una festa per a xiques? Que els xiques voten?

Perque no fa una festa de jubilats? Que no estan tan tendrets?

10:36 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Altra Quiniela
PP = 3
PSOE = 8
Bloc = 2
EUPV = 1
CV = 7
ERPV = 0
UV = 0
Patiño (PSD) = 0

1:27 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

esta vist q eres un campillo muy pillo com el anrredrante de paco q ya en tinguerem prou cuan se aprofita de vera per aliar i despres a soles no en va traure ni un

1:29 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Resultat de l'enquesta feta a Sueca filtració
PP 8
PSOE 5
Bloc 5
EUPV 1
CV 0
ERPV 2
UV 0
PSD 0

1:33 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

esta te mes cap

1:37 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Crec que el filtro está atascat.

3:04 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Nou Alcalde de Sueca SALVADOR GIL
Tinents d´Alcalde JOAN BALDOVÍ; AUGUSTO CARBAJO; VICENT AMANÇ VIEL, DOLORS PÉREZ; SALVADOR CAMPILLO

Cao de l´oposició ( ¡no vol càrrec ?.) CARLOS RAMÍREZ

11:53 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

en altres paraules
EL OSO YOGUI ALCALFDE
EL FILL DEL DE LA PISCINA
EL AIRE DE PONENT
LA COMUNISTA
Y EL DE EXTREMA DRETA

ASO ES MASA PERFA FIQUEU TB AL CORRUPTE DE SORIANO

1:35 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Però com tens tanta cara d'anar donant lliçons????
La corrupció només té un nom........ PP
O tres..... PP , Enrique Segarra i Carlos Ramirez
Furtateléfonos , trampós , aprofitós
En aquest blog en conten de tots els colors.
Xé ves i mama que ja ho tens bé

1:49 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

llicons no clases paleto clases o masters

1:50 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

1. És un pelele en mans d´Enrique Segarra
2.Ja li hem vist la cara als plens i no dona la talla.
3.El seu negoci és vendre "menjar basura".
4. No se´n paga ni una , es tan agarrat com el Blanco; de tal palo tal astilla
5.D´ell es diu que va estar inplicat en un cas de acoso sexual a una jove de Sueca.
6. És mentider com ell assoles sap.
7.Es pensa que és Humphrey Bogart
8. Aparca el cotxe com li dóna la gana i on li dóna la gana sense pensar en els demés.
9. Està en política pèr a servir-se ell i no per a servir als demés.
10. Es pensa que els demés som tontos.
11-Es un xulo
12- Un mala sombra
13.-Vol seguir a l'Ajuntament per a "arreglar" les irregularitats del seus negocis a esquenes de tots
14.- Per què és "el hombre puente" de la nova etapa de negocis del Blanco, el PAI i la rejola.
15= Porque tiene pasado de mujer fatal.
16: Pk te un morro que se´l xafa
17.-Perquè vol fer-nos creure que els burros volen (si els fills de puta volaren no voríem mai el cel , aixi si que és de veres).
18.-Perque és un blavero feixista (¿ que et penses que la gent s'oblida de les coses tan fàcilment?.)

1:52 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

masters no en ensenyarte un poc me comforme pq ensenyar un asno es dificil val polaco visca el casal jaime i

1:55 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

va arrivem als 100
blog de fills

2:02 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

de putes polkcos

2:02 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Sarasol ve a Sueca a apadrinar al pallasso del Xiri . Sarasol era pilotari; está implicat en un abús urbanístic a Alberic que te alcalde del PP . ¿Fa pudor la cosa o no. Ací teniu la notícia que publicà Levante


Levante 11-Octubre-2006
Sarasol descarga en los técnicos de la promotora la responsabilidad de las irregularidades

Teresa J. Rovira, Alzira

El director general de Deportes de la Conselleria de Cultura, Enrique Sarasol, cree que los arquitectos de la promotora Habhumada S.L. -en la que él figura como administrador único- son los únicos responsables del exceso de obra y de la ocupación de espacio público denunciados por la Asociación pro-defensa del carácter público del solar número 20 de la Avenida de la Glorieta de Alberic.

9:39 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

seguix la noticia



Sarasol reconoce que «hubo un fallo por parte de los arquitectos y los responsables son ellos». El ex pilotari, que recibió en el 2000 la Medalla de Oro de la Generalitat al Mérito Deportivo, alude precisamente a su carrera deportiva y su desconocimiento técnico para eximirse de responsabilidades: «En aquella época mi faena era jugar a pelota. Sólo estaba en la empresa para darle un nombre, con una función representativa». Asimismo, asegura: «Cuando entré como director general abandoné mi actividad en cualquier empresa». Además informa de que Habhumada S.L., la empresa promotora que adquirió la parcela que albergaba el cuartel de la Guardia Civil de Alberic para desarrollarla urbanísticamente, «ya ha pasado a la historia. Se constituyó para esa obra y no hemos hecho ninguna otra. Se ha disuelto no hace mucho», indica.El director general dice ignorar las infracciones urbanísticas de que se acusa a la empresa: «Lo desconozco. Yo jugaba a pelota y confiaba en el equipo técnico. Sólo representaba a la empresa y quería el máximo rigor». No obstante, opina que la sanción impuesta por el consistorio a los dos arquitectos de Habhumada S.L. salda el problema y niega que se haya producido un trato de favor: «Los arquitectos se equivocaron con las mediciones pero la intención era que todo saliera lo mejor posible».Para Sarasol, el interés de la Asociación pro-defensa del carácter público del solar número 20 de la Avenida de la Glorieta por perseguir y denunciar las infracciones del programa urbanístico radica en que «la gente que está detrás de la asociación quería también adquirir y urbanizar el solar.

9:41 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

l'endemà, el mateix diari destapava les mentires de Sarasol (igualet que el Blanci i el Xiri)

Sarasol compaginó su cargo en el Consell con lac onstrucción de la finca de Alberic

El director general fue nombrado liquidador de la promotora el pasado mes de julio
Teresa J. Rovira, Alzira

El pasado 27 de julio el director general de Deportes de la Generalitat, Enrique Sarasol Soler, fue nombrado liquidador de la empresa promotora Habhumada S.L. Sarasol fue designado liquidador después de que, ese mismo día, la mercantil llegase a un acuerdo de disolución voluntaria y se decidiese su liquidación. Como administrador único de la firma, al ex pilotari le correspondía llevar adelante la liquidación de la promotora.



De todos estos trámites dan cuenta las sucesivas inscripciones realizadas en el Registro Mercantil de Valencia, a las que ha tenido acceso este periódico.

Enrique Sarasol, que fue nombrado director general de Deportes el 9 de noviembre de 2004, ha venido compatibilizando durante estos dos últimos años su cargo como administrador único de la promotora inmobiliaria Habhumada S.L. con su cargo público al frente de la Dirección General de Deportes, pese a que él mismo aseguró el pasado martes a este periódico que había abandonado la representación de la mercantil antes de aceptar el puesto de director general.

El ex pilotari también combinó su dedicación en la Dirección General de Deportes con los últimos coletazos de la urbanización del solar de la Avenida de la Glorieta y la construcción de un edificio en esta parcela, un proyecto que ha sido expedientado tras detectarse en su desarrollo diversas infracciones urbanísticas y que llevó al Síndic de Greuges a pedir el pasado mes de septiembre al Ayuntamiento de Alberic -gobernado desde 1999 por Enrique Carpi (PP)- que revise las obras y valore la apertura de expediente de restauración de la legalidad.

Las denuncias presentadas por la Asociación pro-defensa del carácter público del solar motivaron ya en 2003 diversas inspecciones de la obra por parte de técnicos municipales, que informaron de la detección de infracciones (exceso de obra y ocupación de suelo público) y que se saldaron con la imposición de una sanción de 4.651 euros a los dos arquitectos de Habhumada S.L., pese a que el instructor del expediente sancionador propuso como base para la multa la cantidad de 122.262 euros.

9:48 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

No voldràs que eixe Sarasol sent del PP siga un santet ; lo mes normal es que vinga a donarlos alguna lliçoneta.

9:56 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Ells que vigilen la cartera que eixos del trinquet no són gens de fiar

10:02 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

CLAR ASI PREFERIM MUIXARANGA PERQ EL TRINQUET ES VALENCIA I DAMUNT MILLOR EL BARSA I TOT LO CATALA CHE ANEU A PASEO POLACOS VIXCA VALENCIA

3:57 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

No t´haurás enganyat i volies dir "lo nostre és trincar"?.
Eixe Sarasol de Xàtiva (mira per aon el poble del Alfonso Rus) ja va trincar bona cosa en la finca d´Alberic

El PP de Sueca s´ha acatxat els pantalons davant el de València per a enviar l´aigua del nostre Xúquer a Alacant sense ninguna contraprestació. I si es mor el riu és igual.
Aneu a la merda!
I si es cert que eixe Chiri és un acosador sexual ¿perqué no ho publiquen ?

2:54 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Jo crec que qui ha escrit el titular de Carlos Ramírez es un político sin vergüenza s'equivoca.
De político res de res
És un sin vergüenza i punt.

3:55 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

locos fanatics i ¡xafats

3:48 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

PP........... 7
CV........... 1
PSOE......... 7
UV........... 0
BLOC......... 3
EU........... 1
ERPV......... 2
PSD.......... 0

A banda de demanar l'alcaldia en qui pactaria el bloc?

12:06 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

amb eixa quiniela el bloc no fa falta
PSOE, ERPV, EU i Coalició Valenciana ja en fan onze

12:52 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

HOLA CAMPILLO

Crec que t’has ficat en un bon forat de merda i això a tu no et convé per res; jo personalment crec q l’has cagat i ben cagada.
Eres bona persona, però la mala gent que et rodeja t’ha traït, eres un conill d’índies tipus experiment, i quan comencen a arribar-te els problemes, que no tardaran a arribar-te, perquè açò de la política es així i deus aceptar-ho per haver-la cagat ben cagada; et van a deixar com un gos i es van a amagar, i llavors recordaràs aquestes paraules que ixen del meu cor, i comprendràs que l’experiment va eixir mal i no degueres creure a tots els gilipolles que et van animar a donar el pas fatídic sabent q no podries fer res: jo ja ho veig i no sóc Rappel...
Recordes a CUÑA del PSOE insultat per les pareds? FOTE’T CUÑA!! Li escrivien.
Perquè saps, el mateix et pot pasar a tu, amb més perill que a l’amic Cuña, perquè es defenía amb la seua xicoteta empresa, però tu trevalles per a l’Administració i crec que la teua dona també, i el teu volgut germà Paco Campillo també. Massa gent menjant del mateix i per la meua modesta opinió, això és un suïcidi que mai vas deure fet.
SORT EL DIA 27, LA NECESITES.

3:34 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

qui sera el fulano d'abans..?
Magneto?
El joker?
Algú d'ALzira...?
A per ells que son pocs i covards..!

12:05 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Coleccionista oferta intercanvi:
Canvie una pegatina de Salvador Campillo que tinc jo per
una caixa de metxeros del PP de Sueca, dos de boligrafos del mateix partit i quatre raspadures de cuerno cremat d`Enrique Segarra i d´Alfonso Rus.

Interessats contactaren achiripi@bar-heidi.es

Ale! aneu i toqueu-li la figa a la mare que ja sabeu

6:41 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

www.lachicharra.info

NO TE DESPERDICI.

4:37 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

SENZILLAMENT GENIAL

http://www.youtube.com/watch?v=cAXAimmhS0M&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Exativa2007%2Eblogspot%2Ecom%2F

9:59 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Acabe de vore el triptic que a fet el PP i es de risa, li an ficat monyo al Xiri-Ramirez en el fotoshop, mes ridicul i mal fet imposible, si tot ho fan igual apanyats van, es mes, air vaig guaitar al mitin i no hi avien ni setanta persones mal va aquest xicot en lo pensat que s'ho te, entre les mentires del monyo i la poca credibilitat que dona inclus al seu partit, el que me de riure el diumenge cap a les onze de la nit.

8:16 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

AQUÍ RADIO MASSAI TRANSMITIENDO EN DIRECTO DESDE LA GRAN ECOLÓGICA Y COMERCIL SELVA AFRICANA
Disculpen las molesties
parese ser que el PP insiste en tapar la boca a los democratas.

rem prendemos la conexxion y el partido en directo desde el momento que técnicamente han conseguido nuuestros técnicos utilizando un viejo satélite ruso-cubano

22.22. Ramírez anuncia que la actual carretera nacional 332 és óptima para instalar negocios y paseo. Anuncia que tienes 175 "propuestas estrella" para Sueca

22.28GOOOOOOLLLLLL del Lechal: proposa vivendes de protecció oficial per als joves, obrades per l'Ajuntament i venudes "a preu de cost"

22.30GOOOOOOLLLLLL de Gil a Ramírez. Si vol parlar dels PAI´s en el seu partit en saben molt. gran remat davant el Lechal quan li diu que d´obres deu parlas qui sap obrar (cruel ironia)

12:38 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

ostas se volvió a cortar la conexxion

12:43 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

22.44 GOL de PATIIIIIIIIIIIIIñooooooo afirma que des de la selva de Sueca solo se anrecuerdan del Perelló para cobrar.

12:46 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

22.46 balón al poste!!!!!!!! de Dolors Pérez con propuestas que generen empleo desde la nuetra agricultura.

12:47 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

PASSEMOS A LOS Emails y SMS RECIBIDOS HASTA EL MOMENTO:

JuanCa del carrer Patilots enfatiza: que Ramirez ya ve negocios en el futuro bulevar de la carretera.

El Gran Chufa afirma que votará a Ramirez poke lleva 175 temas estrellas en su programa pero si incumple la mitad lo capará.

12:52 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

mas SMS

"anónimo"dice: De funcionario a pretendiente de alcalde, señor ramírez, los servicios basicos de este ayuntamiento los han rebentado ustedes

12:53 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

este por Email

Señor moderador: Enhorabuena por su demostrasión de autoridad delante del Gil (¿ le debe algo?)

12:55 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

22.55 Ramírez pierde la voz defendiendo la Protección Civil que segun el manifiesta y que demuestra desconocer que se trata de un derecho constitucional de todos los españoles(valencianos, catalanes y gallegos incluidos)

12:57 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

22.56 uyyyyy casi al poste Baldo manifiesta que se se acabó lo de las grandes superficies comerciales (quisás no sepa que too ja está vendido y los grandes súpers de nueva implantación van de puto-culo, economicamente habland0

12:59 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

22.59 Había una ves.....Un sirco que... Juan Sanz demuestra su falta de nivel y conosimiento de la erconmia artuá

1:01 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

nyigooooooooooo nyoguiiiiiiiiiiii

INTERRUMSIÓN
Casun Rajo....yyyyyyyy

1:04 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

23.04 internada por la isquierad de Patiño Algo habrá que hacer con la agricultura, los ervicios y el turismo dijo

1:06 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

tiempo muerto Campillo dice lo que se sabe

1:07 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

23.07 qu ahuquen al ramirez dijo que 'mosatros mos comprometem a que en 10 minuts estiga el cotxe de la policia municipal on calga......' vaya camelo y ¿ ahoras pké no la haces ? boicotean la gestión a favor de su partido


END OF 3rd ROUND

publicité

"VISITE NUESTRO GRAN PARQUE NATURAL JUNTO A LAS NIEVES DEL KILIMANJARO
CON NIEVES PERPETUAS
Y SIN DIRECTORES-CONSERVADORES LELOS Y CARABASSES
COMO EN ESA ALBUFERA VALENCIANA DONDE VAN DE COPAS
POR LA AMÉRICAS"

1:12 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

MÁS PUBLICIDAD

"¿Pa qué comé calité suprem? Nuestros productos son calité suprema: los vendemos pa fuera y negosio pal jefe: y aquí no pasa nada si comemos menjá basura"

1:17 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

DESCANSO


volvemos en unos minutos

1:18 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

recuperamos la transmisión
VOLVEMOS A AGRADECER AL CAMARADA FIDEL HAYA FASILITADO A RADIO MASSAI LAS CONEXIONES DEL SATÉLITE PARA OFRECERLES ESTE EVENTO

1:23 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

23.23cale ser generosos Mansio, que no es Amancio el del Madrit, recorda tot allò que han fet sense anar posant-se medalles. bravo


23.25 Que auquen a Patiño Es masoca el paio i demna poder vore suecaTV al Perelló ¿que no en tens prou de caja tonta?
fartonet fartonet. Patiño insiste en la gastronomía i està flac com un busseró

1:27 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

23.28. vaya pifia D. Perez se compromete a crear la ciutat de l'esport...... i la ciutat-ciutat????

23.29 tiempo muerto Campillo es la Aleluya en televisión y sin mama-chichos

1:30 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

23.31 GOOOOOOLLLLLL de-ma-go-gi-co de Campillo al supervalorar el presidente de la Junta Local Fallera para resolver unas fiestas cuando no hay presupuesto. (Y UN HUEVO, dirán , pero el gol entró). El presi de la local fallera era candidato del PP en las otras elecsiones

1:33 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

23.33 división de opiniones en la grada pk ramírez se atribuye exitos en fiestas que pagan todos ustedes los suecanos y suecana

23.34 aburrimiento Baldo passa la letanía de su propuestas esportivas y cultura mientrs Sanz recoge la esférica y passa a la contra
23.36 uuuuuyyyyy de nuevo al poste y rebota la bola Sanz España anuncia que cambiará su segundo apellido por Sanz Valencia. Parla en castellà d'antivalencianismo. La pifia al final!

COMENTARIO:
Los debates profundos agotan les celulas del serebro

1:38 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

23.38Que abucheen a GIL por dir que andrés Hoyo va fer el casal multiusos. Déle ustet un puñaíco d'algeps a vé....

1:40 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

23.49 ací hi ha esportivitat i trellat Mansio replica amb sentit comú les favades que acaba d'escoltar

1:42 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

DISCULPAS TODOS
RADIO MASSAI PERDON

acabo entrar aqui
llamo jefe despacho no esta
llamo bar y dicen -preguntan por ti- y dicen -ha dicho no está-
cambio canal TV y....
23.50 Morena blanca mete lengua en boca poli blanco
poli coge cuello morena
camara muestra otra mano poli por cintura morena
ella pega cintura donde a mi crece

D A N G E R

mujer jefe entra en sala
mira mi mano sobre paquete
pienso- lae cagao-
se me acerca
no me deja escribir
jhHJSHDF DFJF´F
ehjñjjweio
kjfqjf f mk
jhfdñjlqfi

kfjjkj´lk

ekjflkrqakj´l

YO JEFA DIGO

N O C O M M E N T

Malena Gracia ; Nuria Bermudez y toas las demás no sabeis rabo tiene moreno.


...........
..............
.................
............


END CONEXXION

1:54 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

mmmmmmmmmmmmmmm
yo siempre amigo jefe mientras jefe y jefa juntos esten
si no jefa pa mi
uaooooo mundo nuevo descubierto con jefa

sdhñj
kjfKJL
SLDKfk

2:02 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

SOY JEFA DE JEFE Y DE MORENITO (ya lo tengo en el sac)
cambié canal poli-morena (morenito sola mío)
Juan Sanz ya diputado Cortes Madrid. Agradeció a Televisión Española su participación. Debería ser pintor de lienzos y no politico

mmmm morenico un poco más para abajo mmmmmmm asiiii...........


.....

2:05 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Un anònim ha escrit açò:
"HOLA CAMPILLO

Crec que t’has ficat en un bon forat de merda i això a tu no et convé per res; jo personalment crec q l’has cagat i ben cagada.
Eres bona persona, però la mala gent que et rodeja t’ha traït, eres un conill d’índies tipus experiment, i quan comencen a arribar-te els problemes, que no tardaran a arribar-te, perquè açò de la política es així i deus aceptar-ho per haver-la cagat ben cagada; et van a deixar com un gos i es van a amagar, i llavors recordaràs aquestes paraules que ixen del meu cor, i comprendràs que l’experiment va eixir mal i no degueres creure a tots els gilipolles que et van animar a donar el pas fatídic sabent q no podries fer res: jo ja ho veig i no sóc Rappel...
Recordes a CUÑA del PSOE insultat per les pareds? FOTE’T CUÑA!! Li escrivien.
Perquè saps, el mateix et pot pasar a tu, amb més perill que a l’amic Cuña, perquè es defenía amb la seua xicoteta empresa, però tu trevalles per a l’Administració i crec que la teua dona també, i el teu volgut germà Paco Campillo també. Massa gent menjant del mateix i per la meua modesta opinió, això és un suïcidi que mai vas deure fet.
SORT EL DIA 27, LA NECESITES."

L'estil no pot ser altre que el de un neonazi.
Sóna a amenaça vetlada des del PP.
Si és cert que la Guàrdia Civil està investigant esta web caldria dir-los: "Señores especialistas en delitos telemáticos: estudien estas amenazas y su relación con el Código Penal Vigente . Tomen nota de ello si se cumplen las amenazas veladas".
Trobe que darrere d' eixe escrit està el PP de Sueca i més concretament Carlos Roger Ramírez Olmos (candidat nº 1 a l'alcaldia de Sueca) , María Luisa Estruch Roselló (candidata nº 2) o José Enrique Segarra Marí (candidat nº 27 a les Corts Autonòmiques) o els 3 a l'hora veges tu a saber.

6:12 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

són ells, en el seu millor estil de fastfoot, vull dir, de farwest:

avisen, prevenen, intimiden, encerclen, acorralen, isolen, aïllen, incomuniquen, bloquejen ...amenacen i assetjen...

ambiciosos i obscurs ...

6:36 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

I ELS ALTRES DE LA LLISTA IGUAL PER SERVIR A EIXA MENA DE GENT.

6:40 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Carlos Ramírez demanà una auditoria a la tele al debat d´ahir . Si t\'aconsellara Consuelo la secretaria segur que no haveres dit això carabassa que eres un carabassa.
A mi si que m\'agradaria que es fera l\' auditoria.Si entreu a manar estic convençut de que mai es farà aixa auditoría perque entre els seus chanchullos i els del Blanco el de La Chicharra en tindría per a un any.

6:45 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

que els auditen a d'ells, els seus socis, els seus negocis i les seues empreses.

i que els auditors que els auditen siguen independents, imparcials i responsables.

8:40 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

PARA EL SIÑOR RETOR

Lo que publica Levante y Las Provincias sobre las fiestas de Sueca es falso, inventado.
Señor cura, no caiga usted también en la trampa de los mentirosos, del fascismo que es el anticristo.
Y si no.......... ¡Hombre de Dios!: no se queje li le calan fuego a la sotana


Pasalo

12:43 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Es igual,igual seguiran els pperos en l'oposició pero ara mes marcats que mai perqué els chanchullos del chiri va a acabarse ascomensant pel Gremi de bars , que ja el tenen ben filat

3:10 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Baldo-BLOC Alcalde amb el recolzament de PSPV, EUPV, Esquerra i Campillo (13 regidors)

El PP a la oposició que és on tenen experiència. (8 regidors = 2 partides de truc)

3:14 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Baldo-BLOC alcalde amb el suport del PP al fi al cap es el que vol el poble

9:29 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

UNA PREGUNTA.

¿SI EL XIRI ES ALCALDE, ES TANCARA TOT LO QUE NO TE LLICENCIA?

QUE TONTO!!!!!!!!!!!!!!

10:01 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

volem transparència als compters i als acords de l'Ajuntament.

Volem les auditories.

Ara vorem si cumplixen o si la primera setmana ja es fan arrere tots.

10:47 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Camps ha dit en campanya electoral que els del Bloc eren uns rojos separatistas y ara el Ramires eixe es pensa que els del Bloc estan obligats a donar-li l´alcaldia. Es normal eixe Ramires vol lo d´ell y lo dels demés i es pensa que el món es seu.
Arreeu a fer la mà.

10:20 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

¿Com té que tancar els bars? Lo que fará serà tancar els dels demés com Segarra va fer en el Capri, Cabreret, Guitarró,.......
Lo que deurà fer es refer la discoteca i llevar-li aforo de personal perquè part d'ella, hui per hui, és una auténtica "ratonera" i vorem quin funcionari o funcionària és tan xulo com pera jugar-se el lloc de treball.
I del Pinwis no parle perquè els veïns de la finca ja els han posat els collons damunt la taula.

10:24 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

T'ha faltat el Tranvia.
I tens tota la raó, Keepers es una auténtica ratonera, que el día que pase una desgrasia carregará el equipo de govern en cabás i llegó i algún que altre funcionari de alto nivel que amaga papers o no ejecuta acords.

3:51 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

S'arrepleguen firmes per la legalització del cannabis

http://www.firmasonline.com/1Firmas/camp1.asp?C=137

8:06 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

8 PARTIT POPULAR
5 BLOC
Total 13 mes que majoria absoluta i si Campillo vol seran 14 el poble a parlat.
PSOE, ERPV, EU, no els volen governant, per això deuen estar en l'oposició, només són 7 un numere molt xicotet per a pactar i exigir quelcom, estan castigats pel poble de Sueca pel mal que van governar durant quatre anys.
La veu dels suecans és que els que estaven en l'oposició que governen ara i els que governaven han d'estar en l'oposició, vullguen o no vullguen, el poble no perdona i no deu ser enganyat amb un nou pacte amb els antics governants.

11:05 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Tu ho has dit que el poble no perdona i no de ser enganyat


DIS-LI AIXO AL CAP DE LLISTA DEL PP , AL BLANCO SEGARRA I ALS ALTRES SOCIS DE LA 'MAFIETA' DE LOCALS QUE TENEN MONTADA

Camps diu que els del Bloc també son rojos i separatistes ¿què voleu ara? a lo millor s hau pensat que el Bloc de Sueca son els borreguets del PP que els enganyeu com a unb gatet.

Aneu errats:
El Bloc de Sueca és el gran tigre de Bengala que ara desperta

12:33 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

País Valencià

País Valencià

País Valencià

1:13 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Endavant tigres!

1:42 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Si jo vos en contara del Carlos Ramirez eixe cauríeu de tos

5:07 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Carlos Ramirez Es Un Político Sin Vergüenza i un mentirós compulsiu.

1:39 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

¿Això només?. Que bon xic........

2:50 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

PACTE ACORD MUNICIPAL 2007

JOAN BALDOVI ALCALDE PRESIDENT BLOC
DOLORS PEREZ 1 TINENT D'ALCALDE EU
SALVADOR GIL 2 TINENT D'ALCALDE PSOE
JOSEP FRANCO 3 TINENT D'ALCALDE EU
AUGUSTO CARBAJO 4 TINENT D'ALCALDE PSOE
TERESA RIBES 5 TINENT D'ALCALDE BLOC
JOSEP GASPAR 6 TINENT D'ALCALDE PSOE

OPOSICIÓ MUNICIPAL 2007

VICENT AMANÇ ESQUERRA REPUBLICANA

VICENT CAMPILLO CUALICION VALENCIANA

CARLOS RAMIREZ PARTIT POPULAR
LUISA ESTRUCH
ANGELES MATOSES
KIKO ORTOLA
JOSE LUIS RIBERA
INMACULADA FERRI
LUCAS FERRANDO
DANIEL MESEGER

PRESIDENT DE LA GENERALITAD 2007

FRANCISCO CAMPS PARTIT POPULAR

PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ 2007

ALFONSO RUS PARTIT POPULAR

PRESIDENT DE LA MANCOMUNITAT

CARLOS RAMIREZ PARTIT POPULAR

7:22 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

VA DE BO EL PACTE 2007

CARLOS RAMIREZ ALCALDE
AUGUSTO CARBAJO 1 TINENT D'ALCALDE PSOE
KIKO ORTOLA 2 TINENT D'ALCALDE PP
MARGA PIQUERES 3 TINENT D'ALCALDE PSOE
LUISA ESTRUCH 4 TINENT D'ALCALDE PP
DANIEL MESEGUER 5 TINENT D'ALCALDE PP
JOSEP GASPAR 6 TINENT D'ALCALDE PSOE

OPOSICIÓ MUNICIPAL 2007

VICENT AMANÇ ESQUERRA REPUBLICANA

VICENT CAMPILLO CUALICION VALENCIANA

JOAN BALDOVI BLOC
TERESA RIBES
RAQUEL TAMARIT
JOSEP NAVARRO
JOSEP CAMILLERI
DOLORS PEREZ EU
JOSEP FRANCO


PRESIDENT DE LA GENERALITAD 2007

FRANCISCO CAMPS PARTIT POPULAR

PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ 2007

ALFONSO RUS PARTIT POPULAR

PRESIDENT DE LA MANCOMUNITAT

CARLOS RAMIREZ PARTIT POPULAR

ESTE NO T'AGRADA LLESTET TAMBÉ POT SER NO.
PUBLICACIÓ ESPECIAL PIRULIN PIRULIN PIM PIM EL CHICHARRIN PER AL MEU AMIC KIKO EL MILLOR REGIDOR DE FESTES DE LA HISTÒRIA DE SUECA.

7:46 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

EL MILLOR REGIDOR DE FESTES ES VOVO CAMPILLLO.

10:12 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Estimats i benvolguts amics contertulians bloqueros, cada dia llig mes barbaritats i la ràbia dels perdedors puja i puja cada dia més com llig en este bloc, pareixent el nino de duracel i mes i mes i mes.
Crec que deveu raonar i deixar el rotllo de dretes i esquerres o que si rojos o feixistes, cal mirar per Sueca i esta a votat PP i BLOC vullguen o no vullguen són els vencedors d'estes eleccions municipals, tot el que es faça sense eixe pacte serà enganyar a la ciutadania i cada vegada menys gent a votar, perquè Sueca sempre va a contratemps en el compàs musical de la seua història, vegem Cullera perquè a la marxa que va prompte serà la capital de la Ribera Baixa, va mes de pressa que un bòlid de carreres ¿perquè serà,? la ciutadania el que vol és viure amb totes les comoditats i deixar-vos de favades que si una altra ciutat a l'altra part del riu, que si camps de golf, els ciutadans de Cullera trenquen tots els esquemes mes criticats en estes eleccions, voten i li donen setze regidors al Partit Popular, quasi res per poc trauen tot el ple, perquè vegen vostés que el que hui és d'esquerres demà és de dretes, que això de dretes i esquerres deu quedar en un segon pla, i el que siga alcalde d'esta ciutat ha de remar perquè es construïsca en la nostra ciutat l'hospital, auditori, gespa artificial per als camps d'esports, escoles i millorar la nostra ciutat tot el que es puga i sacrificar-se per eixa gent que els vot, això deu ser el nostre alcalde i si no pot ser així que no siga alcalde, que reme com els altres i que l'alcaldia per al que este en millor condició de timonejar la nau que segur que anirem a bon port.
Dreta o esquerra que més dóna si els dos contribuïxen a millorar la nostra ciutat, la primera força de Sueca és el PP i la segona és el BLOC així ho va voler la ciutadania i així deu ser, sense por i amb l'orgull dels guanyadors. En el nostre veí poble de Favareta el pacte serà PP- BLOC i no passa res a treballar per Favareta que és l'important, esquerres i dretes , tota la resta que llig en este bloc, només són ràbies de vençuts frustrats que estan desesperats per manar sent els perdedors mes rotunds de tots els temps, crec que esta gent deu estar en l'oposició al cap i a la fi la ciutadania així a volgut.

3:52 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Hi han Blocs i Blocs, i PP i PP, sueca el PP no es el mateix que a favara ni mol meins.

12:17 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

CORREU URGENT (enviat per correu colombaire)

Els Serveis d´Inteligència del Comando Buderó del Mareny no han detectat cap moviment en el transcurs del dia d´avui diumenge davant la petició que hem rebut pel colom que heu enviat a primera hora.
Ni a Ca la Picanya,ni al Restaurant el Sucrer ni en missa de les 11 s´han pogut vore moviments que indiquen que el PP i el PSPV-PSOE estiguen pactant.
Els nostres Serveis d´Inteligència seguiran treballant durant la vesprada. Avisem que el següent correu l´enviarem per internet ja que mentre estàvem fent la casalleta al bar de la cooperativa ha entrat un fill-de-puta a les nostres dependències i s´ha menjat tots els coloms que quedaven.


Comando Buderó (El Mareny 3 de juny de 2007)

5:50 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Estimats i benvolguts amics contertulians bloqueros,---deuries de dir "Estimados parroquianos y fieles todos en la fe del seños , es decir YO--- cada dia llig mes barbaritats i la ràbia dels perdedors puja i puja cada dia més com llig en este bloc, pareixent el nino de duracel i mes i mes i mes.
Crec que deveu raonar ---voldrás dir 'deveu raonar com YO pense--- i deixar el rotllo de dretes i esquerres o que si rojos o feixistes, cal mirar per Sueca i esta a votat PP i BLOC --- t´ha faltat dir que els del BLOC estan per un estat aconfesional com diu la Constitucició 'però això ja ho arreglarem--- vullguen o no vullguen són els vencedors d'estes eleccions municipals, tot el que es faça sense eixe pacte serà enganyar a la ciutadania i cada vegada menys gent a votar, perquè Sueca sempre va a contratemps en el compàs musical ---¿qui ha dit això?.¿El poble de Serrano autor del nostre gloriós himne 'va a contratemps del compás musical'?. Posa´t un bon audífon, sord, que estàs més sord que una rella--- de la seua història, vegem Cullera ---Senyor rector: això és enveja i l´enveja és un pecat.Vaja a confessar-se---perquè a la marxa que va prompte serà la capital de la Ribera Baixa, va mes de pressa que un bòlid de carreres ¿perquè serà,? la ciutadania el que vol és viure amb totes les comoditats i deixar-vos de favades que si una altra ciutat a l'altra part del riu, que si camps de golf, els ciutadans de Cullera trenquen tots els esquemes mes criticats en estes eleccions, voten i li donen setze regidors al Partit Popular,---també t´ha faltat dir 'al meu partit i del que jo xuple bona cosa--- quasi res per poc trauen tot el ple, perquè vegen vostés que el que hui és d'esquerres demà és de dretes, que això de dretes i esquerres deu quedar en un segon pla, i el que siga alcalde d'esta ciutat ha de remar perquè es construïsca en la nostra ciutat l'hospital, auditori, gespa artificial per als camps d'esports, escoles i millorar la nostra ciutat ---també le ha faltat dir , senyyor retor 'tal i com molt acertadament diu el programa electoral del PP'---tot el que es puga i sacrificar-se per eixa gent que els vot, això deu ser el nostre alcalde i si no pot ser així que no siga alcalde, que reme com els altres i que l'alcaldia per al que este en millor condició de timonejar la nau que segur que anirem a bon port ---porque yo os haré pescadores de hombres---.
Dreta o esquerra que més dóna ---¿segur que penses així? NO m´ho crec---si els dos contribuïxen a millorar la nostra ciutat, la primera força de Sueca és el PP i la segona és el BLOC així ho va voler la ciutadania i així deu ser, sense por i amb l'orgull dels guanyadors. En el nostre veí poble de Favareta el pacte serà PP- BLOC i no passa res a treballar per Favareta que és l'important, esquerres i dretes , tota la resta que llig en este bloc, només són ràbies de vençuts frustrats ---no es deixe dir per la ira senyor retor que això també és pecat---que estan desesperats per manar sent els perdedors mes rotunds de tots els temps, crec que esta gent deu estar en l'oposició al cap i a la fi la ciutadania així a volgut.

Una persona que parla tant clar (?) no deuria amagar la seua firma, així és que jo la pose per vosté
Reverendo´s Segarra---

6:23 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

La rabia sigue cada día mas, el tiempo se agota, los vencidos y grandes perdedores de las elecciones buscan robarle el fruto cosechado que obtuvo el BLOC en la oposición honradamente, si señor, quieran o no quieran, Baldo 5 concejales, buscan desesperadamente pactar a toda costa al precio que sea, saben que si no pactan y dejan gobernar al PP ya no sacan en su vida ni su colchón electoral, ahora resulta que los perdedores dicen que lo sucedido al PP es un fracaso, que esperaban la mayoría absoluta para el PP de Sueca, como han conseguido en diversos pueblos y ciudades y yo les digo, si así hubiera ocurrido aún estaríais llorando a lagrima viva y alguno de vosotros en el cementerio ”EPITAFIO”. (Murió este tal de izquierdas por una mala gana de rabia que le dio, al saber los resultados del PP que mayoría absoluta recogió. Descanse en paz. 1955+2007 Deja esposa he hijos. )
Que querías eso en tu sepultura hipócrita, que te sucediera eso moniato, que no aprecias la vida, por lo menos aun vives con rabia y bajo de moral pero vives.
Sabes lo que más os pica a todos vosotros, que el PP ha arrasado en toda la Comunidad Valenciana, y que Paco Camps será el presidente de la Generalidad, que Rita Barbera será la alcaldesa de Valencia y que Alfonso Rus será el presidente de la Diputación. ¿Que te parecen las primeras espadas, bien o mal? Sincérate contigo mismo por una vez cuéntame de corazón y sin rabia lo que estas pensando en este avanzado momento del escrito, a que adivino lo que estas pensando, que razón tiene este cabrón en lo que acabo de leer, nos han polvorizado y machacado y pronto vienen las generales.
¿Que te preparo el epitafio para las generales o que amigacho?
Se realista y acepta la derrota en las urnas y se mas democrático al fin y al cabo todos queremos lo mismo para nuestra ciudad lo mejor, el PP ha vencido en Sueca legalmente en las urnas, no le des vueltas y acéptalo, no digas mentiras ni insultes a tus adversarios que ya no hay remedio las elecciones ya han pasado, que pacten las izquierdas me parece bien si el tripartito puede gobernar Sueca y cumplir todo lo que han prometido, adelante, pero acepta que el ganador absoluto de estas elecciones y la lista mas votada en la ciudad de Sueca a sido el Partido Popular quieras o no quieras con 8 concejales, si los nacionalistas del bloc son 5 y campillo 1 ¿sabes cuantos quedan? pues 7 repartidos entre PSOE, EU. ERPV, los 3 partidos que gobernaron 4 años la Ciudad de Sueca, que ha pasado, pues que los ciudadanos los han castigado rotundamente QUE YA NO QUIEREN QUE LES GOBIERNEN LOS MISMOS, QUE LO QUE QUIEREN ES UN CAMBIO, UN CAMBIO RADICAL PARA ESTA CIUDAD LO QUE HAN VOTADO, LO QUE SALIO DE LAS URNAS no quieren un pacto de izquierdas a ver si te enteras ya acéptalo sin rollos y sin mentiras, están castigados por los suecanos ya tuvieron su oportunidad de gobernar por que la desperdician que dejen paso a otros la ciudad esta harta de ellos por eso han quedado 7 te lo repito 7 lo tienes claro 7 las tres formaciones juntas suman menos concejales que el PP que consiguió 8 sabes 8 a ver si te enteras 8 pero lo mas importante del caso es que ganaron en todos los colegios electorales de la ciudad de Sueca menos en uno, en todos menos en uno, arrasaron en todos, que mal te sabe leer esto he amigo, pues así es, un gran triunfo para el Partido Popular.
No vas a cabrear a nadie del PP con tus contestaciones, porque saben que el pueblo de Sueca les voto, Sueca a votado y quiere un alcalde del PP, creo que los suecanos no verán bien un pacto tripartito BLOC, PSOE, EU. Pero si es así adelante están en todo su derecho, pero ya verán como los ciudadanos siempre tiene la ultima palabra.

A y no soy ni Ramírez ni Segarra, listo.
No traduzco el escrito porque ese tal que contesta lo hace en castellano.
Per si no ho entén

3:58 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Sincerament, les primeres espases, em semblem això, bones espasades que ens endurem durant 4 anys més els valencians, que acabarem sent el geriàtric d'europa, i el poble de "camates" més gran de tota la mediterrania.
Per a mostra, ja tenim al "pizzero".

7:17 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

ESO SI ES UN BUEN PACTO PERO SIN DUDAR.
GENERALIDAD VALENCIANA
DIPUTACIÓN DE VALENCIA
AYUNTAMIENTO DE VALENCIA
MANCOMUNIDAD DE LA RIBERA BAJA
AYUNTAMIENTO DE SUECA
Y EL COFRE DEL TESORO DEL PIRATA DRAGUT DE CULLERA
OJO AL DATO, AQUÍ NO HAY NADA DE FALSO NI MENTIRA ALGUNA, ES LA REALIDAD.
PIENSA, Y ACERTARAS.

2:56 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

La realitat és que el millor que us va es còpiar més que pensar, i l'encerteu com aquell que si l'encerta l'encala.

I no, ni la Mancomunitat de la Ribera Baixa ni l'Ajuntament de Sueca. Ves correns a contar-los-ho al Rus i Blasco que de segur que estaran ben contents amb el pp de Sueca.

3:14 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

SEGUIMOS SIENDO LOS DUEÑOS DEL TESORO Y TU LO SABES MUY BIEN MIRA CULLERA COMO GASTA

1:38 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

"Bloc y EU acudieron a la cita con la intención de apartar al PSPV de la gestión de las principales áreas, especialmente Urbanismo. ", per que serà.. serà que la voldran per a ells... que listos!

2:16 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

QUEREMOS UNA AUDITORIA DE GARITOS.

5:28 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Tinc un veïns que tenen duros que no han vist la cara del sol, però no crec que tinguen més ni millor qualitat de vida que nosaltres que no tenim ni la mitat qu'ells.

que li farem?

5:39 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

METETE EL TESORO EN LOS HUEVOS Y EN UN POCO DE SUERTE AGARRARAS UNA AGULLA Y TE PEGARÁS UN PINCHASO.
ALE VES I RENTAT, DUEÑO DEL CALABOSO.

6:53 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

XIRI DUSMEN UNA DE PERNIL I FORMATGE, UNA COCA COLA I EN GELAT MONTAT D'EIXOS QUE FAS TU, L
lLICENCIAT EN EDUCACIÓ FISICA.
DIPLOMAT COM A MOLT EN FER LA MONA PEL CARRER.

6:55 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Tens tota la raó però no et val si vols complir el que promets en campanya has de tindre la pasta ben aclarida o a bons acompanyants en el teu viatge, vullgues o no, sigues realista, o si no, adéu al museu, auditori, instal·lacions esportives dignes d'esta ciutat, casa Fuster, mini hospital, i quarter de la guàrdia civil, bona neteja viària diàriament i obra social que fa falta molta, adéu a tot allò que s'ha citat sense els punyeters diners, i saps on esta en la generalitat i diputació, mes clar aigua, no vullgues clavar el clau pel cap.

4:14 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

JO PAGUE IMPOSTOS I SI UNA PART DELS IMPOSTOS NO VENEN A SUECA PERQUE NO GOVERNA EL PP, QUE S'ALÇEN TOTS ELS SUECANS I ANEM A VALENCIA A DEMANAR DINERS.
INSUBMISSIO NO PAGUEM CAP IMPST QUE VAJA A LES ARQUES DE LA GENERALITAT, MOS ELS QUEDEM I ELS GESTIONEM NOSALTRES.
PPEROS MAL PERDEDORS.

8:03 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

VISCA LA REPUBLICA BANANERA DE SUECA, Y ELS DESQUERRES.
Discurso del Presidente de la República Bolivariana. de Venezuela, Hugo Chávez Frías
el mas democratico del mundo hay que cerrar las televisiones y emisoras que no sean de mi partido, tambien es d'esquerres no i Fidel tambien no. aneu a la merda.

11:17 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

A LA MERDA VAS TU I TOTS ELS DEL PP.

12:50 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Què, que us passeu a Chávez, o què?

Aci gent de Sueca que espera dels seus polítics, siguen del partit que siguen, una mica de dignitat, menys demagogia, i menys negocis amb els diners de tots.

Poca-vergonya desaprencius.

1:17 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Carlos, haber si ahora que ya no tienes al oscuro Enrique Segarra, lo aporvechas y trabajas por Sueca con lealtat, piensa que si el pacto no funciona tu tendrias todos los puntos para aparecer como salvador y uno tiene que ser inteligente y oportuno en los hechos y no rodearse de malhablados que nos avergüenzan.

3:33 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Senc molt haver-ho de dir així, però Carlos no és millor persona ni millor politíc que Enrique. Els dos estan tallats pel mateix patró. però mentre que l'últim té un tall més neo-lliberal, el primer el té més neo-facisteta.

I més que problema de llengua, és un problema de fets.
I no confoneu "aprofitar-se" i "treballar per Sueca" que són dos coses bén diferents.

12:34 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

pero sera diputado

8:53 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Y será puteado

12:39 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Pobrets. Qué han fet els de València per a endur-se un gandul con ell?
Qué desgraciats que són, tu.

1:37 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Els valencians i valencianes el que hem fet, és creure'ns els nacionals (no sé si nacionals-catòlics, nacionals-sindicalistes, nacional-socialistes, nacional-nacinals= és a dir els espanyolistes del poder absolut--), mancats de l'amor-propi a la nostra llengua, a la nostra història, a la nostra cultura...

I de desgraciats, res.
Nómés hem de recuperar un poc del nostre amor-propi, de la nostra autoestima,i ser qui som i com som perquè sempre hem donat les millors lliçons de convivència i de democràcia que han existit al món i a la cultura occidentals, i sinó d'on el Joan Fuster, el nostre Joan Fuster? o què?

perquè tant d'interès per part de l'Estat de mantindré'ns en la marginalitat?

Endavant, el primer partit nacionalita del País Valencià que té alcalde a Sueca, capital de la Ribera Baixa.

Endavant Sueca, endavant la Ribera Baixa, endavant el País Valencià, endavant el Païssos Catalanas, endavant el PENSAMENT FUSTER:
ja no ens podreu aturar.

3:46 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

la crispación que hay en sueca nunca se ha vivido ...
baldo traidor.

12:52 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Crispación, haberla, no la hay. Lo que pasa es que tu estás muy caliente (la vena fascista)
pajéate, hombre y eyacula hacia andentro, haber si te quedas preñado de un pequeño F. Franco

1:10 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

De Crispación res, estem molt contents i molt pagats.
Ale ves i rentat.

4:01 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

EL Franco el teniu en el pacte esteu mes bobos que un borinot merder.

11:18 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

el pueblo dice que hay mucha Crispación ya lo vereis muy pronto.

11:20 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

PARA EL LISTO QUE PIDE AUDITORIAS:

COMIENCE USTED POR EL DEPARTAMENTE DEL INGENIERO MUNICIPAL QUE PARA MAS SEÑALES ES EL HOMBRE DE LA Nº2 DEL PP DE SUECA ¿ LE VALE ?.
SI NO LE VALE LE RECORDARE QUE SOBRE SU RESPONSABILIDAD ESTABAN LA APERTURA DE ESTABLECIMIENTOS.
PARA MAS BURLA SOBRE SUS ESPALDAS PESA HACER LA VISTA GORDA EN LOS BARES Y OTROS LOCALES DEL CLAN RAMIREZ-SEGARRA.
¿ SIGO?. pUS TE VAS A QUEDAR CON LAS GANAS QUE SE LO CONTARE A QUIEN ME SALGA DE LAS PELOTAS.

AL PUEBLO NO SE LE ENGAÑA TAN FACILMENTE

3:32 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

El niñato Ramirez s´ha pensat que ara li ha de manar la faena als qui governaran l´Ajuntament.
¿ Que encara no s´ha fet a la idea que va a ser oposició?.
¿ S´ho té tan pensat que creu qyue és algu?. Si que és algú ; cabeza de turco dels Segarres i pallasso per a la xirigota dels suecans.
Té més cara que esquena i "delictes" ja ho dirà el temps si els té però a la vista està que no pareix "trigo limpio"

3:32 a. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home