el portavoz del pp de sueca solo da la talla para la politica de chicha y nabo

dissabte, de novembre 4

Noticia bomba. Utilitzaren material de l'Ajuntament per a l'obra del Bar El Blanco

Conforme van apareguent gent que ho va vore, cada dia pareix més clar que per a les obres del Bar El Blanco del carrer Vall de Sueca utilitzaren e instalaren material propietat de l'Ajuntament. Així els va eixir gratis part de les obres o el material elèctric o veges tu a saber.
Mentre es feien les obres hi havia un anda y vengo d'un cotxe de l'Ajuntament, això ho sap el veinat i que tenia costum de passar per allí. Pareix ser que no és la primera volta que algun espavilat utilitza el material de tots els suecans com si de ca Puchol, la Pilarica, Balpa o ca Nieva es tractara sense firmar albarans ni haver de passar dies després per a pagar. Lo de l'Ajuntament els deu eixir gratis.

92 Comments:

Anonymous Anònim escriu...

Hi ha molta gent del veinat que ho sap, però quant ho dius a quansevol politic no fan ni puto cas.
A vore si des-de aquest foro es pot solucionar algo i que s'anteren els politics.

11:38 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Home.¿Que vols?.El NEGOCI és el NEGOCI.

1:32 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Es veritat, d'algun lloc tens que astalviar ¿No?.

4:05 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Eixa afirmació és molt forta. De no ser veritat podrieu estar danyant la imatge de persones innocents. Una miqueta de sentit comú.

2:14 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Será tot lo forta que tu vullgues, però pregunta per el veïnat i t'ho contarán.

9:33 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Animo que paga el Ayuntamiento.
¿Quién dá más?.............

9:34 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Trobe que per a eixir de dubtes, l'Ajuntament deuria fer una comissió d'investigació i començar a repassar factures d'adquisicions de material elèctric i de construcció i repassar el que hi ha enmagatzemat i el que s'ha instalat i a on està. Això és de caixò. I si es de veres que caiga qui caiga.

4:56 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

A vore si es vertita i ho fan.

8:25 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Caldria preguntarse per que l'electricista de l'ajuntament, conegut com "el gos", li feia l'instalació a casa del germa del chiri, en horari de feina, amb el cotxe de l'ajuntament, i ¿el material tambe del poble?. Ahui en dia encara pasa per el carrer san vicent de la roda per a fer-li algun "remendo", ho podeu comprobar personalment. Si tenen la cara de aprofitar-se del poble almenys es pagaran unes pizzes i uns gelats, i com no unes copes i,...... les cerveses al casal Jaume I

3:55 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Jo visc al carrer Vall i tot el que es diu d'el Blanco es veritat,es mes quan es va montar Golo-Golo del qual tambe es amo d'el Blanco, en el mateix local va passar el mateix i l'amo,eixe que va en un 4x4 de l'anjuntament tot xulo ell tot el dia i tots els dies com si fos d'ell amb gasolina pagada per tots nosaltres no es talla un duro i varios dies seguits en horari laboral entraben i eixien a tot hora personal de l'anjuntament,qui no s'ho crega pot passar per el carrer i preguntar als veins,tots comentavem lo descarat que ho feien,jo tambe ho vaig dir a un politic del govern i de opocicio en els dos casos, i la resposta va ser "que morro,es veritat que ens ho an dit" del govern i "aixo ho em d'aclarir" de la opocicio pero ningu de tots a fet res.
Aixo em fa pensar que entre ells es tapen,avui per mi i dema per tu i fem el paripe als plens i jutjats.
Sabeu que vos dic,que m'agradaria poder votar al Lechal que volia legalisar els porros i fer el sequial navegable.

10:36 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Li tocaràs més els ous al PP si votes a qualsevol partit que no siga el seu. Pensa que l'abstenció i els vots en blanc o a partits minoritaris han fet que apareguera, a Catalunya, un partit d'extremadreta; i també ha fet que el ppc no baixara tant com s'esperava...

11:40 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

En quan a partits minoritaris no em referisc als que tenen representació parlamentària, sinó als que està clar que no en van a tindre (PCPC,PRC,etc...)

12:20 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Que diga lo del Lechal no vol dir que vaja a votar en blanc,dic que m'agradaria,perque si que votare als meus,eixe partit que sempre sa dit que votar-los era tirar el vot i avui en dia iha representacio fins en "Madrit" a banda de que MAI pactaran amb el PP com a fet i fara el BLOC.

8:34 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Fòrum: Destinat (sobretot) a valencians
Missatge: ERC manté 5 pactes municipals amb el PP

L'autor d'aquest correu ha demanat l'opció de restar anònim
Text: LA CRISI DEL GOVERN // ELS POPULARS
El PP prepara la ruptura dels seus cinc pactes locals amb Esquerra

TONI SUST
BARCELONA / EL PERIÓDICO

El PP català prepara la ruptura dels acords municipals que manté amb ERC a Alella, Aitona, els Pallaresos, la Galera i Villalonga, a causa de la polèmica suscitada per la reunió del líder d'Es- querra, Josep-Lluís Carod-Rovira, amb dirigents d'ETA.
Josep Piqué va afirmar ahir que s'ha obert "un procés de reflexió" que revisarà els pactes, cas per cas. El president del PPC va dir que comprèn que alguns considerin que aquests acords són "contra natura" i va declarar que encara no ha contactat amb els representants del PP als cinc consistoris citats.
L'anunci de la revisió de les aliances va arribar després que la líder del PP andalús, Teófila Martínez, assegurés dijous que ella no estaria ni "un minut" en un partit que pactés amb ERC. Després de conèixer l'existència dels acords municipals a Catalunya, Martínez els va minimitzar, al.legant que són "puntuals" i fets en pobles de "menys de 2.000 habitants" en què el debat consisteix a decidir com es "posa un fanal o s'arregla un carrer". Alella té gairebé 9.000 habitants, i Aitona en té més de 2.000. El portaveu del Govern, Eduardo Zaplana, va considerar "evident" que el PP no té "cap acord amb ERC" i va afegir que ja s'estudien les aliances en "alguna corporació local menor".

-------------------------------------------------

El més xocant de tot és que qui estiga treballant per desfer aquestos pactes siga precisament l'executiva del PP i no la d'ERC, que és el que hauria d'haver fet per coherència i honestedat política en compte d'amagar el cap i dissimular com si no existiren. En aquest mateix fòrum més d'un propagandista d'ERC s'ha dedicat a dir que MAI havien pactat ni pactarien enlloc amb el PP. Altres, amb la boca petita, han confessat que com a màxim mantenien relacions amb el PP en un parell de pobles sense cap importància. Alella, equiparable a pobles com Museros o El Puig, no és important?? Abans s'enxampa un mentider que un coix. Ara només falta que si finalment el PP decideix trencar els pactes locals que manté amb ERC, el manipulador de torn aparega pel fòrum dient que qui no volia era ERC.

2:12 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Matxote,en sembla a mi que ten vas per les traveses com feu de costum,qui esta parlant de catalunya? per que els pactes foren a principi de legislatura i la majoria es trencaren ben aviat,d'altra banda el que ens interesa,que es el Pais Valencia no hi a cap pacte i per d'amunt de tot a Sueca encara menys i tranquil que no anira ERPV al notari a fer el paripe com el vostre mestre de CIU,encara que pensanto be tal vegada si eixiu estaria be un altre pacte amb el PP aixi deixaria de tocar els ous al Casal Jaume I (o no).
A per cert, no estic afiliat a ERPV ni a cap partit,simplement es que no m'agrada que es mangonetge amb el meu vot com fereu vosaltres.

3:29 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Vull fer- te quatre consideracions, sense ànim de pol.lemitzar:
1. Et recorde que la teua representació a Madrit s'ha tre amb el vot dels catalans, no amb vots valencians. Si creus que eixe és el camí, endavant.
2. Simplefet m'he limitat a fer pal.lés un fet que, evidentment, tu desconeixies i és l'existència de pactes municipals PP-ERC.
Si creus que estàs representat a Madrit amb els vots catalans d'ERC, també ha de saber que a alguns ajuntaments catalans ha existit eixe pacte.
3. Que jo sàpiga els fets que denuncia esta pàgina: utilització de materiaal propietat de l'ajuntament per un treballador municipal en una empresa privada, s'ha produït en un ajuntament governat pel tripartit. I no ha passat res.
El que hauries de fer en lloc de criticar qui no governa, és exigir a qui has votat -i ara mana- que esclarisca eixos fets i depure les responsabilitats. No creus?
4. Per últim, no vull fer pol.lèmica d'açò, però si et consideres nacionalista crec que fas un mal servei al País criticant altres nacionalistes que no pensen com tu. El País està sobrat d'enemics perquè els nacionalistes estem barallant-nos sempre.
Ara, hi ha nacionalistas que l'esport que més els agrada és criticar els altres nacionalistes, i així ja porten anys. Al capdavall és legítim però ho considere una pèrdua miserable de temps. Tu voràs.

8:30 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Ah m'havia deixat per dir que els comentaris que hi ha baix de la notícia del periódico no som meus. He reproduït fil-per-randa un missatge que es va penjar en el forum de Vilaweb "Destinat sobretot a valencians" fa un temps.
Les meues opinions personals són estrictament les que hi ha en el missatge anterior. Potser les haura d'haver llevat perquè no es malinterpretaren i deixar la notícia estricta del diari.
"Mea culpa" doncs.

9:10 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Amic nacionaliste, primer que res aclarirte que jo no ho soc,mes que res per que em considere independentiste i aixo em dona peu a estar agrait de que els meus germans catalans amb els seus vots em representen a Madrit amb un valencia.
Tambe dirte que si que sabia dels pactes PP-ERC i segeixc pensant que no estic d'acord amb ells i ells ho saben,aixo no lleva que si ara ERPV de Sueca a pactat amb el PSOE o siga la dreta el BLOC tinga que pactar amb el PP o siga la extrema dreta (sigam clars).
Respecte al 3 punt,ja dic mes adalt que si que ho e dit a uns i als altres,i ahi si que et done la rao de que aquest govern no a fet res per aclarir aquesta mafia pero tambe es veritat que la opocicio que tot ho veu açi a fet de sec i sort i opocicio es el BLOC per que no voldras que el PP que esta fent garitos il.legals a tot arreu amb els nostres diners es tiren pedres al seu terrat? per altra banda i ja per acabar i de veritat sense anim de pol.lemitzar tampoc, la culpa de que a Sueca es presentara ERPV no es de ningu si no del BLOC per el pacte,aurieu d'aver sopesat eixa decicio abans de pactar,si ,es veritat que a les seguents eleccions tragereu 3 pero pensa que podrieu ser 5,es mes m'agradaria que al menys per a les proximes es podrieu ficar una mica d'acord tots dos per que meu vec vindre Baldo alcalde i el Blanco Segarra de tinent alcalde que aquest ja li agarrat el gust a manar i mangonejar,be amic si vols segim parlant el dilluns (lo de amic ho dic de debo)

10:49 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

No volia entrar a parlar en este forum. Únicament he entrat perquè has fet unes consideracions ofensives envers el BLOC, que no tenien res a vore amb la presunta malifeta d'un treballador de l'Ajuntament.

Pel que fa a l'oposició que fa el BLOC et faig arribar la següent informació:

Pregunta del BLOC en el ple d'agost:

Al sr. Alcalde (PREGUNTA)
En la Junta de Govern 23/2006 del 5 de juny, en el punt 40, es demana al regidor de Serveis Interns que faça un aclariment per a esbrinar la utilització de vehicles municipals en el c/Vall, 28, per a la inauguració de gelateria. Pot fer-nos partícips d’eixe aclariment al BLOC i a tots els suecans?

CONTESTACIÓ: Ningú sabia res, ni ha fet res. I d'això ja fa tres mesos.

Per últim jo crec que tu també eres nacionalista, perquè si et considereres independentista serà perquè vols la independència de la teua nació respecte d'una altra. Per tant també eres un nacionalista que vol la independència. Que és en definitiva el que voldríem tots els nacionalistes. El que passa és que una cosa és voler la lluna i l'altra tindre-la. I el poble valencià, des de ja fa temps dóna l'esquena als nacionalistes i entre tots no arriben ni al 5%, i més encara si anem separats i agafant-nos-la amb paper de fumar, més atents a les essències i les diferències que al que ens uneix.

Salutacions cordials (també de debó).

PD. Per ara l'únic que li ha agarrat el gust a manar és el sr. Gil

12:04 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

jo no vote al BLANCO ni en BLANCO -per si acás-

6:10 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

VOLDRIA SABER QUI ES LA INTELIGENCIA QUE DESDE ESTA WEB DE INTERNET ESTÁ RECUPERANT A EIXE CADAVER POLITIC QUE ES EL BLANCO, QUE EL FICHEN QUE SABE UN HUEVO.

7:15 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Per al de tres comentaris més amunt:
Jo també vull la lluna i mai renunciaré.

7:20 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Si vols la Lluna només tens que entrar a l'ajuntament i preguntar per l'equip govern, estan tots allunyats, tots ells son a la lluna.

10:14 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

¿QUIN GOS?
¿Qui es ixe empleat "el Gos" de l'Ajuntament que més amunt es diu que fa faenes particulars en hores de treball? ¿Es l'electriciste que abans era sementeriero, ixe de les patilles?
¿O es un atre? pk al de les patilles també diuen que l'han vist.

4:25 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

No pots confundir el Gos com a nom en gos de ofici.No son els mateixos.

8:34 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

El Gos es el cosi del Blanco i el de les patilles es el mes perillos de la camorra,al tanto amb eixe que les mafiaes dels altres son una broma al costat de que ell fa.

3:51 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

qxe que bo

2:35 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

EL QUE NO VOL PARLAR EN AQUEST FORO QUE LI PASA QUE LES VERITATS OFENEN? SI HO DIGEREU EN AGOST QUE ESTAN QUASI TOTS FORA I NO SABEREN CONTESTAR, PER QUE NO REPETIREU LA PREGUNTA TAMBE EN SETEMBRE? I OCTUBRE? I NOVEMBRE? AIXO ES EL QUE FA EL PP TOTS ELS MESOS FINS QUE LI CONTESTEN, BUSCAT UN ALTRA ESCUSA PER QUE AQUESTA NO COLA, LA OPOCICIO QUE FEU ESTA MOLT BE, PERO PENSEU QUE FERLI EL LLIT AL PP NO VOS DURA RES BO A LES PROXIMES ELECCIONS.

4:28 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

TENS TOTA LA RAÓ, TOTS DIUEN EL MATEIX, QUE NO HO LLEGEIXEN AQUEST FORO, QUE NO INTERESSA CAP COSA DE EL QUE ES DIU AÇI, PERÒ QUANT ELS PREGUNTES OPINEN, ES A DIR QUE HO LLEGEIXEN.
I FINS I TOT MEN ALEGRE DEL FORO JA QUE POC A POC VA DESTAPANSE EL AMIGUISME QUE SEMBRAREN ELS DEL ANTERIOR EQUIP DE GOVERN I QUE FINS I TOT ENCARA EXISTEIX.
ANIMO I A DENUNCIAR, QUE S'ANTEREN DE TOT.

8:41 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Els dos ultims tenen rao i jo tambe vuulc la lluna.

9:51 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

NI FER-LI EL LLIT AL PP NI LA CAMPANYA AL PSOE.

BAIXEU JA DE LA LLUNA O NO TROBAREU LLOC ON APARCAR EL COTXE.

4:38 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Aixina jo tambe. I mentres ells estan cara la lluna, els altres es repartixen el territori, els solars, i tot allò que es troben per davant.
Sereu babaus.

4:56 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Segur que a tu el Blanco-Xiri ja tan oferit una cotxera i algun lloc en l'ajuntament, si es que encara no tan clava.
PD.per no vore lo que ve, si, em quede en la lluna.

11:37 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

El Gos, el Patilla, el del 4x4, los tres sudamericanos.
Xe que s'en vaigen a la merda i que els tiren al carrer.

8:19 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

me gustaria ablar o que se ablara de gente de otros partidos ya que solo se critica al pp que no esta en el ayuntamiento y si ue estan otros partidos que lo unico que saben hacer es llenarse el bolsillo a base de la gente de sueca

11:46 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Qui diu k el PP no està a l'Ajuntament?
Pregunta per les denúncies del Pinwys paralitzades i coràs com si que està.

1:00 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Don Antonio,li pareix poquet com somplin les buxaques els del PP a costa de la gent de Sueca?, si voste sap dels demes digau, que açi ho aceptem de bon grat.(imaginat si manaren)

11:37 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

als del casal jaume primer que tan critiquen primer el que tenen que fer es mirar-se a ellls.
aixo es un casal o una guarderia
i altra cosa com diu la del pleno
aço es diu ensenyança o adoctrinament jo no eu se però ells sabran no "MIKEL AND COMPANY"
perque aixo es el que feu no

10:02 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

a mi me gustaria poner una critica sobre el IES JOAN FUSTER i a esos profesores que ademas de enseñar o dar ena educacion lo que hacen es hacer de la educacion una politica sucia i facista
Porque si no piensas como eyos eres tu un facista y es al reves

10:05 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

AMI M'AGRADARIA CONTESTAR A MANOLO
jo no se si somplin les bitxaques els del pp pero el que si que estic mirant es que els que si se la estan omplint es L'ALCALDE ,ROSELLO, VICENT AMANÇ,ANA MAFE ,AND COMPANY
ALGUNS ENTREN EN L'AJUNTAMENT I ES PUGEN ELS JORNALS ,ALTRES FAN DE SUECA CASI UNA MARBELLA 2

10:08 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

PROXIMA PEL.LICULA EN VENTA AL VIDEOCLUB GALAXIA PER 5 EUROS
TORRENTE EDICION CORRUPCION SUECA
AFANYAT QUE ESTAN A PUNT DE ASGOTAR-SE

10:10 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

TANT QUE PARLEU, VOSALTRES ES PASSARIEU 4 ANYS INTENTANT MILLORAR EL NOSTRE POBLE??? AGUANTANT TOT EL QUE DIUEN INEPTES COM VOSALTRES????

SEGUR QUE ES CREMEU ALS DOS DIES...

10:27 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

AÇO ES UN HOME QUE LI FALTAVEN ELS OUS I NO LI DONAVEN FAENA I AGARRA I S'EN VA A L'AJUNTAMENT I L'ALCALDE LI DIU CLAR QUE TINK FEINA PER TU SI DIU SI DE FUNCIONARI SI DIU SI
PERÓ ARA BE VOSTE NOMES TREBALLA DE 1 A 2
DIU L'HOME I AIXO SI TOTS ESTAN A LES 8 DEL MATI
DIU L'ALCALDE SI PERÓ DE 8 A 1 ELS FUNCIONARIS I CONCEJALS ESTAN TOCAN-SE ELS OUS I DE 1 A 2 ES QUANT FAN ALGO

10:39 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

NO BOUS NI VAQUES NI ESQUERRES REPUBLICANES

10:40 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Esteu equivocats de xat, aquest es el que parla dels bars de la gent del PP.

3:56 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Veges tu,ixos de GALAXIA,atra banda d'explotadors de treballadors

5:39 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

i EL CAMBRER te tota la raó:esta web está dedicada als bars de la gent del PP.

5:40 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

vffgfkfghggfgfkgf

7:36 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

La carta dels Reis del Xirii el seus socis de locals diu:

Queridos Reyes Magos a quiero que me traigais licencias de apertura para:

Els Portxets, Keepers, con Sala VIP y todo; Restaurante London y de la Heladeria el Blanco.
Y si puede ser que me quiteis todas las denuncias que tengo de los vecinos de La Lluna i del Pinwis.
Ah y se me olvidaba que a ver si me podeis quitar las denuncias que me han puesto la Policia al Keperets.
Se que es pedir mucho pero se que entre vosotros será realidad.
Gracias.
A ver si me podeis traer la PLay Station con el juego "Abre tu xiringuito sin pedir permiso"

10:50 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

PER A MI QUE QUE AQUESTA WEB L\'HA MANADA FER ENRIQUE SEGARRA O PEPE SEGARRA (O ELS DOS ALHORA .
ENRIQUE EL BLANCO HA VIST LA POPULARITAT QUE ESTÀ GUANYANT CARLOS RAMÍREZ QUI ARA ES PRESIDENT DEL PP DE SUECA I SEGARRA HA PERDUT EL BLANCO HA PERDUT EL PODER EN LA COMARCAL .
SI ARA CARLOS EL CHIRI SEGUEIX CREIXENT I FA UN BON RESULTAT ELECTORAL COM S\'ESPERA ; ENRIQUE EL BLANCO ES QUEDARÀ AMB EL CUL AL AIRE . D\'AHÍ CAP LA POSSIBILITAT QUE LI SEGUE LA BROSSA A CARLOS PER A NO PERDRE LA MAMELLA.

6:09 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

EL AXIRIPU NO CREIX NI TIRAN·LI GÜANO.
SI EN TRAU 3 JA POT DONAR GRACIES, PERQUE EM PENSE QUE HI HAURAN MES PARTITS EN LA DRETA QUE EN LA LLIGA DE FUTBOL

8:21 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Si volen proves de lo de les obres del blanco i cia que li pregunten al del kiosco i al veinat. I feu el favor de continuar que sen aneu de tema.

11:03 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Piluqui:

Ja gent que juga a la política per interes (prevendes, reconeigement,llibertat d'actuació, protecció de tota mena..., gaudir de locals sen se llicència o tenir un gavinet d'arquitectes que es queden en tots els projectes.

Altres eu sacrifiquen tot per realitzar mitjançant la política alló que creuen.

Açó ultim es el que fà l'actual diputada Autonómica Dolors Pérez i aixó espere que faça quant siga alcaldesa del nostre poble.

Per que Dolors?, per preparació, per conciència, per ser dona, pel seu estil únic, per la visió clara del que te que ser un Ajuntament i per la lluita del nostre poble per conseguir que siga una Ciutat del segle XXI.

9:08 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Ah, però Dolors no cobra?

3:11 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Pero treballa i els altres no.

12:17 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

al señor carlos ramirez se encierra en su casita y a machacar la nariz con los nenes de 16 años...parece el duque de feria

9:33 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Por eso se está quedando pelao. Pos no li han arreat mal photoshop en la foto de l'aleluya. Si le han puesto la de la comunión.
AMARGATS QUE SOU UNS AMARGATS.........

8:04 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

UN FUNSIONARIO DEL AYUNTAMIENTO GASTA 450 EUROS EN TELFONO MOVIL.
ANDEVINA ANDEVINALLA............

10:25 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Que toldo mas bonito han puesto en la abadia. Como siga haciendo este tiempo apetece poner sillas en la zona azul.
AMARGADOS QUE SOIS UNOS AMARGADOS.

10:28 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

amargos son los dias de la vida
viviendo
a fuerza de mentiras
me quedan los recuerdos...

i un dia tu ja lejos
de la mentira
de ellos
me buscaran i entonces ...
que ha de decir un muerto.

2:40 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

HOLA CAMPILLO

Crec que t’has ficat en un bon forat de merda i això a tu no et convé per res; jo personalment crec q l’has cagat i ben cagada.
Eres bona persona, però la mala gent que et rodeja t’ha traït, eres un conill d’índies tipus experiment, i quan comencen a arribar-te els problemes, que no tardaran a arribar-te, perquè açò de la política es així i deus aceptar-ho per haver-la cagat ben cagada; et van a deixar com un gos i es van a amagar, i llavors recordaràs aquestes paraules que ixen del meu cor, i comprendràs que l’experiment va eixir mal i no degueres creure a tots els gilipolles que et van animar a donar el pas fatídic sabent q no podries fer res: jo ja ho veig i no sóc Rappel...
Recordes a CUÑA del PSOE insultat per les pareds? FOTE’T CUÑA!! Li escrivien.
Perquè saps, el mateix et pot pasar a tu, amb més perill que a l’amic Cuña, perquè es defenía amb la seua xicoteta empresa, però tu trevalles per a l’Administració i crec que la teua dona també, i el teu volgut germà Paco Campillo també. Massa gent menjant del mateix i per la meua modesta opinió, això és un suïcidi que mai vas deure fet.
SORT EL DIA 27, LA NECESITES.

3:31 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

ADÉU PP

6:10 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Un anònim ha escrit açò:
"HOLA CAMPILLO

Crec que t’has ficat en un bon forat de merda i això a tu no et convé per res; jo personalment crec q l’has cagat i ben cagada.
Eres bona persona, però la mala gent que et rodeja t’ha traït, eres un conill d’índies tipus experiment, i quan comencen a arribar-te els problemes, que no tardaran a arribar-te, perquè açò de la política es així i deus aceptar-ho per haver-la cagat ben cagada; et van a deixar com un gos i es van a amagar, i llavors recordaràs aquestes paraules que ixen del meu cor, i comprendràs que l’experiment va eixir mal i no degueres creure a tots els gilipolles que et van animar a donar el pas fatídic sabent q no podries fer res: jo ja ho veig i no sóc Rappel...
Recordes a CUÑA del PSOE insultat per les pareds? FOTE’T CUÑA!! Li escrivien.
Perquè saps, el mateix et pot pasar a tu, amb més perill que a l’amic Cuña, perquè es defenía amb la seua xicoteta empresa, però tu trevalles per a l’Administració i crec que la teua dona també, i el teu volgut germà Paco Campillo també. Massa gent menjant del mateix i per la meua modesta opinió, això és un suïcidi que mai vas deure fet.
SORT EL DIA 27, LA NECESITES."

L'estil no pot ser altre que el de un neonazi.
Sóna a amenaça vetlada des del PP.
Si és cert que la Guàrdia Civil està investigant esta web caldria dir-los: "Señores especialistas en delitos telemáticos: estudien estas amenazas y su relación con el Código Penal Vigente . Tomen nota de ello si se cumplen las amenazas veladas".
Trobe que darrere d' eixe escrit està el PP de Sueca i més concretament Carlos Roger Ramírez Olmos (candidat nº 1 a l'alcaldia de Sueca) , María Luisa Estruch Roselló (candidata nº 2) o José Enrique Segarra Marí (candidat nº 27 a les Corts Autonòmiques) o els 3 a l'hora veges tu a saber.

6:21 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

qui són aquestos mutants, que sota un jo majestàtic, emmascarat de fingida humilitat i moderació, transpiren ostentació, fatuïtat i intimidant immodèstia?

no són dignes de la notra ciutat.

7:39 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

8 PARTIT POPULAR
5 BLOC
Total 13 mes que majoria absoluta i si Campillo vol seran 14 el poble a parlat.
PSOE, ERPV, EU, no els volen governant, per això deuen estar en l'oposició, només són 7 un numere molt xicotet per a pactar i exigir quelcom, estan castigats pel poble de Sueca pel mal que van governar durant quatre anys.
La veu dels suecans és que els que estaven en l'oposició que governen ara i els que governaven han d'estar en l'oposició, vullguen o no vullguen, el poble no perdona i no deu ser enganyat amb un nou pacte amb els antics governants.

11:07 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

País Valencià

País Valencià

País Valencià

1:20 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

PACTE ACORD MUNICIPAL 2007

JOAN BALDOVI ALCALDE PRESIDENT BLOC
DOLORS PEREZ 1 TINENT D'ALCALDE EU
SALVADOR GIL 2 TINENT D'ALCALDE PSOE
JOSEP FRANCO 3 TINENT D'ALCALDE EU
AUGUSTO CARBAJO 4 TINENT D'ALCALDE PSOE
TERESA RIBES 5 TINENT D'ALCALDE BLOC
JOSEP GASPAR 6 TINENT D'ALCALDE PSOE

OPOSICIÓ MUNICIPAL 2007

VICENT AMANÇ ESQUERRA REPUBLICANA

VICENT CAMPILLO CUALICION VALENCIANA

CARLOS RAMIREZ PARTIT POPULAR
LUISA ESTRUCH
ANGELES MATOSES
KIKO ORTOLA
JOSE LUIS RIBERA
INMACULADA FERRI
LUCAS FERRANDO
DANIEL MESEGER

PRESIDENT DE LA GENERALITAD 2007

FRANCISCO CAMPS PARTIT POPULAR

PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ 2007

ALFONSO RUS PARTIT POPULAR

PRESIDENT DE LA MANCOMUNITAT

CARLOS RAMIREZ PARTIT POPULAR

7:18 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

VA DE BO EL PACTE 2007

CARLOS RAMIREZ ALCALDE
AUGUSTO CARBAJO 1 TINENT D'ALCALDE PSOE
KIKO ORTOLA 2 TINENT D'ALCALDE PP
MARGA PIQUERES 3 TINENT D'ALCALDE PSOE
LUISA ESTRUCH 4 TINENT D'ALCALDE PP
DANIEL MESEGUER 5 TINENT D'ALCALDE PP
JOSEP GASPAR 6 TINENT D'ALCALDE PSOE

OPOSICIÓ MUNICIPAL 2007

VICENT AMANÇ ESQUERRA REPUBLICANA

VICENT CAMPILLO CUALICION VALENCIANA

JOAN BALDOVI BLOC
TERESA RIBES
RAQUEL TAMARIT
JOSEP NAVARRO
JOSEP CAMILLERI
DOLORS PEREZ EU
JOSEP FRANCO


PRESIDENT DE LA GENERALITAD 2007

FRANCISCO CAMPS PARTIT POPULAR

PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ 2007

ALFONSO RUS PARTIT POPULAR

PRESIDENT DE LA MANCOMUNITAT

CARLOS RAMIREZ PARTIT POPULAR

ESTE NO T'AGRADA LLESTET TAMBÉ POT SER NO.
PUBLICACIÓ ESPECIAL PIRULIN PIRULIN PIM PIM EL CHICHARRIN PER AL MEU AMIC KIKO EL MILLOR REGIDOR DE FESTES DE LA HISTÒRIA DE SUECA.

7:49 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Estimats i benvolguts amics contertulians bloqueros, cada dia llig mes barbaritats i la ràbia dels perdedors puja i puja cada dia més com llig en este bloc, pareixent el nino de duracel i mes i mes i mes.
Crec que deveu raonar i deixar el rotllo de dretes i esquerres o que si rojos o feixistes, cal mirar per Sueca i esta a votat PP i BLOC vullguen o no vullguen són els vencedors d'estes eleccions municipals, tot el que es faça sense eixe pacte serà enganyar a la ciutadania i cada vegada menys gent a votar, perquè Sueca sempre va a contratemps en el compàs musical de la seua història, vegem Cullera perquè a la marxa que va prompte serà la capital de la Ribera Baixa, va mes de pressa que un bòlid de carreres ¿perquè serà,? la ciutadania el que vol és viure amb totes les comoditats i deixar-vos de favades que si una altra ciutat a l'altra part del riu, que si camps de golf, els ciutadans de Cullera trenquen tots els esquemes mes criticats en estes eleccions, voten i li donen setze regidors al Partit Popular, quasi res per poc trauen tot el ple, perquè vegen vostés que el que hui és d'esquerres demà és de dretes, que això de dretes i esquerres deu quedar en un segon pla, i el que siga alcalde d'esta ciutat ha de remar perquè es construïsca en la nostra ciutat l'hospital, auditori, gespa artificial per als camps d'esports, escoles i millorar la nostra ciutat tot el que es puga i sacrificar-se per eixa gent que els vot, això deu ser el nostre alcalde i si no pot ser així que no siga alcalde, que reme com els altres i que l'alcaldia per al que este en millor condició de timonejar la nau que segur que anirem a bon port.
Dreta o esquerra que més dóna si els dos contribuïxen a millorar la nostra ciutat, la primera força de Sueca és el PP i la segona és el BLOC així ho va voler la ciutadania i així deu ser, sense por i amb l'orgull dels guanyadors. En el nostre veí poble de Favareta el pacte serà PP- BLOC i no passa res a treballar per Favareta que és l'important, esquerres i dretes , tota la resta que llig en este bloc, només són ràbies de vençuts frustrats que estan desesperats per manar sent els perdedors mes rotunds de tots els temps, crec que esta gent deu estar en l'oposició al cap i a la fi la ciutadania així a volgut.

3:50 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Estimats i benvolguts amics contertulians bloqueros,---deuries de dir "Estimados parroquianos y fieles todos en la fe del seños , es decir YO--- cada dia llig mes barbaritats i la ràbia dels perdedors puja i puja cada dia més com llig en este bloc, pareixent el nino de duracel i mes i mes i mes.
Crec que deveu raonar ---voldrás dir 'deveu raonar com YO pense--- i deixar el rotllo de dretes i esquerres o que si rojos o feixistes, cal mirar per Sueca i esta a votat PP i BLOC --- t´ha faltat dir que els del BLOC estan per un estat aconfesional com diu la Constitucició 'però això ja ho arreglarem--- vullguen o no vullguen són els vencedors d'estes eleccions municipals, tot el que es faça sense eixe pacte serà enganyar a la ciutadania i cada vegada menys gent a votar, perquè Sueca sempre va a contratemps en el compàs musical ---¿qui ha dit això?.¿El poble de Serrano autor del nostre gloriós himne 'va a contratemps del compás musical'?. Posa´t un bon audífon, sord, que estàs més sord que una rella--- de la seua història, vegem Cullera ---Senyor rector: això és enveja i l´enveja és un pecat.Vaja a confessar-se---perquè a la marxa que va prompte serà la capital de la Ribera Baixa, va mes de pressa que un bòlid de carreres ¿perquè serà,? la ciutadania el que vol és viure amb totes les comoditats i deixar-vos de favades que si una altra ciutat a l'altra part del riu, que si camps de golf, els ciutadans de Cullera trenquen tots els esquemes mes criticats en estes eleccions, voten i li donen setze regidors al Partit Popular,---també t´ha faltat dir 'al meu partit i del que jo xuple bona cosa--- quasi res per poc trauen tot el ple, perquè vegen vostés que el que hui és d'esquerres demà és de dretes, que això de dretes i esquerres deu quedar en un segon pla, i el que siga alcalde d'esta ciutat ha de remar perquè es construïsca en la nostra ciutat l'hospital, auditori, gespa artificial per als camps d'esports, escoles i millorar la nostra ciutat ---també le ha faltat dir , senyyor retor 'tal i com molt acertadament diu el programa electoral del PP'---tot el que es puga i sacrificar-se per eixa gent que els vot, això deu ser el nostre alcalde i si no pot ser així que no siga alcalde, que reme com els altres i que l'alcaldia per al que este en millor condició de timonejar la nau que segur que anirem a bon port ---porque yo os haré pescadores de hombres---.
Dreta o esquerra que més dóna ---¿segur que penses així? NO m´ho crec---si els dos contribuïxen a millorar la nostra ciutat, la primera força de Sueca és el PP i la segona és el BLOC així ho va voler la ciutadania i així deu ser, sense por i amb l'orgull dels guanyadors. En el nostre veí poble de Favareta el pacte serà PP- BLOC i no passa res a treballar per Favareta que és l'important, esquerres i dretes , tota la resta que llig en este bloc, només són ràbies de vençuts frustrats ---no es deixe dir per la ira senyor retor que això també és pecat---que estan desesperats per manar sent els perdedors mes rotunds de tots els temps, crec que esta gent deu estar en l'oposició al cap i a la fi la ciutadania així a volgut.

Una persona que parla tant clar (?) no deuria amagar la seua firma, així és que jo la pose per vosté
Reverendo´s Segarra---

6:35 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

La rabia sigue cada día mas, el tiempo se agota, los vencidos y grandes perdedores de las elecciones buscan robarle el fruto cosechado que obtuvo el BLOC en la oposición honradamente, si señor, quieran o no quieran, Baldo 5 concejales, buscan desesperadamente pactar a toda costa al precio que sea, saben que si no pactan y dejan gobernar al PP ya no sacan en su vida ni su colchón electoral, ahora resulta que los perdedores dicen que lo sucedido al PP es un fracaso, que esperaban la mayoría absoluta para el PP de Sueca, como han conseguido en diversos pueblos y ciudades y yo les digo, si así hubiera ocurrido aún estaríais llorando a lagrima viva y alguno de vosotros en el cementerio ”EPITAFIO”. (Murió este tal de izquierdas por una mala gana de rabia que le dio, al saber los resultados del PP que mayoría absoluta recogió. Descanse en paz. 1955+2007 Deja esposa he hijos. )
Que querías eso en tu sepultura hipócrita, que te sucediera eso moniato, que no aprecias la vida, por lo menos aun vives con rabia y bajo de moral pero vives.
Sabes lo que más os pica a todos vosotros, que el PP ha arrasado en toda la Comunidad Valenciana, y que Paco Camps será el presidente de la Generalidad, que Rita Barbera será la alcaldesa de Valencia y que Alfonso Rus será el presidente de la Diputación. ¿Que te parecen las primeras espadas, bien o mal? Sincérate contigo mismo por una vez cuéntame de corazón y sin rabia lo que estas pensando en este avanzado momento del escrito, a que adivino lo que estas pensando, que razón tiene este cabrón en lo que acabo de leer, nos han polvorizado y machacado y pronto vienen las generales.
¿Que te preparo el epitafio para las generales o que amigacho?
Se realista y acepta la derrota en las urnas y se mas democrático al fin y al cabo todos queremos lo mismo para nuestra ciudad lo mejor, el PP ha vencido en Sueca legalmente en las urnas, no le des vueltas y acéptalo, no digas mentiras ni insultes a tus adversarios que ya no hay remedio las elecciones ya han pasado, que pacten las izquierdas me parece bien si el tripartito puede gobernar Sueca y cumplir todo lo que han prometido, adelante, pero acepta que el ganador absoluto de estas elecciones y la lista mas votada en la ciudad de Sueca a sido el Partido Popular quieras o no quieras con 8 concejales, si los nacionalistas del bloc son 5 y campillo 1 ¿sabes cuantos quedan? pues 7 repartidos entre PSOE, EU. ERPV, los 3 partidos que gobernaron 4 años la Ciudad de Sueca, que ha pasado, pues que los ciudadanos los han castigado rotundamente QUE YA NO QUIEREN QUE LES GOBIERNEN LOS MISMOS, QUE LO QUE QUIEREN ES UN CAMBIO, UN CAMBIO RADICAL PARA ESTA CIUDAD LO QUE HAN VOTADO, LO QUE SALIO DE LAS URNAS no quieren un pacto de izquierdas a ver si te enteras ya acéptalo sin rollos y sin mentiras, están castigados por los suecanos ya tuvieron su oportunidad de gobernar por que la desperdician que dejen paso a otros la ciudad esta harta de ellos por eso han quedado 7 te lo repito 7 lo tienes claro 7 las tres formaciones juntas suman menos concejales que el PP que consiguió 8 sabes 8 a ver si te enteras 8 pero lo mas importante del caso es que ganaron en todos los colegios electorales de la ciudad de Sueca menos en uno, en todos menos en uno, arrasaron en todos, que mal te sabe leer esto he amigo, pues así es, un gran triunfo para el Partido Popular.
No vas a cabrear a nadie del PP con tus contestaciones, porque saben que el pueblo de Sueca les voto, Sueca a votado y quiere un alcalde del PP, creo que los suecanos no verán bien un pacto tripartito BLOC, PSOE, EU. Pero si es así adelante están en todo su derecho, pero ya verán como los ciudadanos siempre tiene la ultima palabra.

A y no soy ni Ramírez ni Segarra, listo.
No traduzco el escrito porque ese tal que contesta lo hace en castellano.
Per si no ho entén

3:55 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

EPITAFI:

3.429 + 5.668 = 9.097

9.097 - 5.391 = 3.706

Hi ha color, o ja estàs a les fosques?

7:48 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

ESO SI ES UN BUEN PACTO PERO SIN DUDAR.
GENERALIDAD VALENCIANA
DIPUTACIÓN DE VALENCIA
AYUNTAMIENTO DE VALENCIA
MANCOMUNIDAD DE LA RIBERA BAJA
AYUNTAMIENTO DE SUECA
Y EL COFRE DEL TESORO DEL PIRATA DRAGUT DE CULLERA
OJO AL DATO, AQUÍ NO HAY NADA DE FALSO NI MENTIRA ALGUNA, ES LA REALIDAD.
PIENSA, Y ACERTARAS.

2:45 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Quina poca inventiva i quin poc trellat que teniu.

Mira, com diuen que fer com fan no es pecat, jo també martellejaré i martellejaré fins que el pirata enviaré al fons de la mar.

I parlant de realitat:
3.429 + 2.952 + 1.430 + 1.186

fan un total de 9.097 vots.

Pensa i acertaràs.

Aquesta sí que és una realitat i una veritat com una casa.

I una altra:

Mira quines coses que té la llei d'Hont:

5.668 vots = 7 regidors
5.391 vots = 8 regidors


Existeixes, doncs ja pots pensar.

3:40 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

NO SAPS ATRA COSA QUE DIR CHORRAES BURRERA

1:22 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

i tu, totxesa asenada

5:57 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

ve, ya esta ve de chorraes amic ya teniu a baldo de alcalde, pero ya voras lo que pasara pronte

3:39 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Uh que por tinc. Ja ho voras tú. Crec que hi hauran sorpreses.

9:10 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

VISCA LA REPUBLICA BANANERA DE SUECA, Y ELS DESQUERRES.
Discurso del Presidente de la República Bolivariana. de Venezuela, Hugo Chávez Frías
el mas democratico del mundo hay que cerrar las televisiones y emisoras que no sean de mi partido, tambien es d'esquerres no i Fidel tambien no. aneu a la merda.

11:25 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Moroti

què por!

Quanta amenaça!

Ja comenceu com fa quatre anys i ves, no va passar res. Han acabat els quatre anys amb l'equip de govern que es va formar, i ara se n'ha format un altre per quatre anys més.

I vosaltres seguiu igual, confonent, reprovant, amenaçant...

Sou molt cansins.

2:07 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

4 años mas de Francisco Camps viva el PP.
viva Rita Barbera.
viva Alfonso Rus.

9:05 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

PODER VALENCIA

9:06 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

país valencià

4:37 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

totes les mentides tenen un limit i tothom per bé que estiga en la mentida se'n farta tard o d'hora.

Així els feixistes (nacionalcatolicistes de rita, campsl i rus)....

tampoc els queda massa

per què, què són quatre anys...? potser per als que ho sufrim siga molt de temps, però només per a nosaltres ....

4:40 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

El poder valenciano no estara lejos de ti estara a 30 kilometros.
viva el PP- CAMPS - RUS - RITA
EL GRAN PODER...................................................¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡VALENCIANO

VIVA TORRENTE POR FIN PEPEROS PRONTO SUECA TAMBIEN LO SERA.

1:07 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

- - - - - PAÍS VALENCIÀ - - -

6:46 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

ATENCIÓN NOTA IMPORTANTE.
El pacto BLOC, PSOE, EU en la ciudad de Sueca acaba de romperse, el candidato a alcalde Baldomero Baldovi pactara el sábado día 16 de Junio con el PP como en Favareta y Sollana.

1:21 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

ATENCIÓ:

els regidors del pp el 16 de juny, votaran per a alcalde a....?

12:25 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Sou uns mals perdedors.++++MOLT BE+++
Ya sabrem qui son els perdedors dins de poc.

4:14 p. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Ja vas millorant.

Aquest mantra és molt més possitiu:

MOLT BÉ

MOLT BÉ

MOLT BÉ

12:10 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Abandona un pepero el foro fins a tres mesos.
Adeu.

3:32 a. m.

 
Anonymous Anònim escriu...

Que ens veíem un dia, allà on s'acaba el fum de la ciutat
amb la clau de casa abandonada
i una ansia, de veritat.

7:17 a. m.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home